Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Ea este noua iubita a lui Tom Cruise

Actorul american Tom Cruise şi modelul australian Miranda Kerr au o relaţie, potrivit relatărilor presei internaţionale, care informează că cei doi s-au întâlnit în secret de câteva ori, la Londra.

Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, nu a mai avut o relaţie serioasă de la divorţul, în 2012, de actriţa Katie Holmes.

Miranda Kerr, în vârstă de 31 de ani, care a divorţat în urmă cu un an de Orlando Bloom, a fost văzută în ultimele luni în compania lui James Packer, un mogul al industriei jocurilor de noroc din Australia şi bun prieten al lui Tom Cruise.

Potrivit unui articol publicat în New Idea, relaţia modelului australian cu Parker s-ar fi încheiat, iar Kerr s-ar întâlni în prezent cu Tom Cruise.

Miranda Kerr, unul dintre modelele Victoria's Secret, a fost căsătorită cu Orlando Bloom, de care s-a despărţit în 2013, după trei ani de mariaj. Cei doi au un fiu, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, născut în ianuarie 2011.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

qwr

Acum 9 ani

Nasoala! O strâmbă
Raspunde

secs in plisc

Acum 9 ani

ce fel de relatie? secsuala?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus