Vineri,
24.09.2021
Parțial Noros
Acum
14°C

Cealalta varianta a adoptiilor lui Iohannis: copiii din Canada vor veni in Romania | Video

Subiect de presă în fiecare campanie electorală în care Klaus Iohannis candidează, tema ”traficului de copii” în care ar fi implicat primarul Sibiului a devenit una națională în această toamnă. Noutăți: cei trei copii ”dispăruți” sunt acum oameni mari, au luat legătura cu unele din rudele rămase în țară și vor veni la Rășinari anul viitor.

Preambul. În iunie 1990, în noaptea de după o nuntă, Vasile Iiliuț își omoară soția, mamă a trei copiii, după care se sinucide. Copiii au dormit în acea noapte la Maria Iliuț – mama lui Vasile, care locuia aproape peste drum, în comuna Rășinari, județul Sibiu. Din curtea acesteia, în vara lui 1990, soții Alain și Arlene Lalande îi iau pe cei trei copiii, pe care îi adoptă prin sentința civilă dată de Tribunalul Sibiu la jumătatea lunii august 1990.

Acea parte cunoscută

Maria Iliuț, bunica celor trei frați rămași orfani - Vasile (cinci ani în 1990), Elena Maria (șapte ani în 1990) și Anca (trei ani în 1990) - a apărut cu declarații în presa sibiană din 2000, prin care arăta că nu mai știe nimic de cei trei nepoți și că cei care au intermediat adopțiile au fost soții Klaus și Carmen Iohannis. ”Se pare că, în cele din urmă, cei trei copiii au ajuns într-o bancă de organe”, este ipoteza lansată în mai 2000 (la prima campanie a lui Iohannis) de un reporter al Antena 1, într-un material postat pe YouTube în campania electorală din 2008.
Maria Iliuț a ajuns în spațiul public în urma conferințelor de presă susținute de Marius Albin Marinescu, cel care, după 2000, a scris cel mai mult pe tema acesta, atacându-l fățiș pe Iohannis pentru ”adopțiile internaționale în care este implicat”. ”Eu nu am susținut că acei copiii au ajuns în băncile de organe, nu am dovezi. Ce mi se pare mie dubios, însă, este cum de – dacă pentru acei copii nu s-au dat bani – familia Iohannis avea în conturi în 1990 suma de 9.000 de dolari”, spune acum Marius Albin Marinescu. Și atunci, dar și mai apoi, Klaus Iohannis a declarat că rolul său și al soției în toată această poveste a fost acela de a fi translatori.

Varianta celorlalte rude

Bunica Maria Iliuț a decedat anul trecut. În casa ei locuiește fiica acesteia, Mioara Iliuț, care susține aceeași variantă a mamei sale. ”De 24 de ani nu mai știm nimic de copii. Klaus Iohannis venea și de două ori pe zi să ne convingă să dăm copiii. Am fost de față când a lovit-o pe mama mea, care s-a dus la liceul unde preda să întrebe de copii”, declară Mioara Iliuț, ”mătușa copiilor dinspre tată”.
Niciodată, până acum, nu au dat declarații presei și rudele ”dinspre mamă” ale celor trei copiii. Familia Susan, tot din Rășinari, are tot trei copii, două fete și un băiat, care sunt verișorii celor adoptați în 1990. ”Fata mea a terminat Marina. Anul viitor se va căsători. Pe internet i-a căutat în vara aceasta pe copiii din Canada și i-a găsit, ceea ce nu a reușit nici măcar fratele meu, preot în Chicago. Au luat legătura după 24 de ani. Sunt bine, au terminat cu toții facultăți, băiatul este inspector fiscal în Canada și este singurul căsătorit, are un copil deja. Cu toții au promis că anul viitor vor veni la nunta fiicei mele”, spune Gheorghe Susan.

”Bine că au fost adoptați”

Alături de Gheorghe Susan apare și soția lui, sora mamei ucise acum 24 de ani. Nu vrea să îi fie făcut public numele. ”Vă rog să nu scrieți mai mult, căci copiii de acolo nu doresc publicitate și nici noi nu vrem. În fiecare campanie tot despre asta se vorbește, dar numai prostii. Copiii de acolo nu au căutat pe nimeni din țară până acum deoarece, spun acum ei, nu credeau că cineva din România mai are vreun interes asupra lor”, povestește mătușa celor trei copiii adoptați acum un sfert de veac. ”Iohannis a fost doar traducător și foarte bine că acei copii au fost adoptați. Acum trăiesc bine. Ce făceau ei aici?”, mai adaugă femeia. Din poșetă, ea scoate mai multe fotografii: una cu cei trei copii la doi ani de la adopție – ”trimisă din Canada de noii părinți” - și mai multe fotografii trimise în vara aceasta verișoarei care i-a găsit.

Dușmănii

Între rudele din partea mamei și cele din partea tatălui există o rivalitate, după crima urmată de sinucidere, arată alte persoane din familia copiilor. ”Cei din partea mamei îi văd drept «familia criminalului» și de la bun început nu își mai vorbesc. Cei din partea tatălui îi văd pe ceilalți vinovați de faptul că acei copiii au fost duși în Canada, căci ei au insistat pentru acest lucru. Nu își mai vorbesc”, susține una ”din cuscrele” femeilor implicate în această poveste. Nu vrea nici ea să își dea numele. ”Nu de alta, dar nu vreau să intru la mijloc”.

Turnul Sfatului a transmis în urmă cu mai bine de o săptămână mai multe întrebări unor persoane ale căror conturi create pe rețelele de socializare ar putea fi cele ale copiilor ”dați dispăruți”, precum și ale părinților adoptivi (respectivele persoane din Canada apar ca fiind în relații de prietenie cu cele din Rășinarii). Până la publicarea acestui text persoanele respective nu au răspuns solicitărilor formulate de Turnul Sfatului.

Ana Susan (mătușa copiilor din partea mamei, cea care inițial nu a dorit să își declare numele) a apărut și în emisiunea ”Raluca și Răzvan”. Redăm mai jos înregistrarea acestei emisiun

 

Sursa foto principală: Justițiarul Sibian

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

62 comentarii

vrajeala

Acum 6 ani

În conferința de presă din 2000 iohannis a promis ca arata copiii. Acum promite iarăși? Chiar ne crede prosti tălâmbu ăsta!
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Tălâmb ești tu, băi, vrăjeală, ce e Iohannis, tutorele copiilor? De ce ar trebui să-i arate, doar că să le facă un rău, să-i readucă în mocirla din care au plecat? Securistule, copiii ăia sunt ținuți deoparte de grozăvia unei crime și a unei sinucideri, chiar vreți să le distrugeți viețile, abia reparate? De ce îi folosiți pe acei copii în lupta voastră josnică, mizerii comuniste ce sunteți?
Raspunde

@1

Acum 6 ani

Bă ciumă de-a lui Cindrea, ce dracu nu înțelegi: ăia îs bine-mersi în Canada, ne e niciun trafic de organe, e totul o mare minciună inventată de cei care nu-i găsesc nimic în neregulă lui Iohannis.
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

Cand acuzatile vin de la \"bloguri\" numite justitiarul, nationalistul, infumuratul sau alte denumiri care il pot descrie pe corneliu vadim tudor, poti sa fi sigur ca sunt o prostie. @1 in 2000 nu putea pentru ca nu erau majori, foloseste-ti creierul ca de aia l-ai primit.
Raspunde

TOT VANZATOR

Acum 6 ani

DE COPII RAMANE
Raspunde

TOT VANZATOR

Acum 6 ani

DE COPII RAMANE
Raspunde

HA HaHA astia necred tampiti

Acum 6 ani

O duc bine? SA AUZIM DE LA EI NU DE LA aceste doamne care brusc au iesit din amnezie. Tocmai in Germania??????????? Ele stiu mai mult decat a declarat Johannis!!! Dao duc bine si : casele ?????si scolile?????si muzeul de stiinte????si caminul de batrani????si liceele???? Poate Razvan aduce un martor sa ne spuna si despre case, scoli, licee, etc.!
Raspunde

Cristian

Acum 6 ani

Jegosi!!! Sunteti jegosi, si nu doar CRETINI!!! Voi aveti grija PSD-istilor corupti!!! IOHANNIS PRESEDINTE! Singura sansa a acestei tari! La puscarie cu toti nenorocitii!!!
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

7, Sigur că vă credem tâmpiți, pentru că sunteți! V-au fiert ăștia până în ultima săptămâna și voi, ca niște bibănei lacomi ce sunteți, ați înghițit momeala cu ac cu tot și acum vă stă în gât. He,he,he, casele, copiii, căminul de bătrâni... da\' halatu\', cât e halatul? hahaaaa ahaa!
Raspunde

laszlo tokes

Acum 6 ani

Bai slugi basiste, indiferent unde sunt copii traficul exista, recunoscut fiind de iubitul vostru candidat , expert in fizica si retrocedari, dar cum poti ca om in anii 90 sa fii avut hobby intermedierea adoptiilor?
Raspunde

@8

Acum 6 ani

Iti dau seama ce doresti? Esti sigur? adica toti la puscarie? adica: Basescu, Johannis, Blaga, Predoiu, Flutur, Macovei, Ialomiteanu, Igas, si nu ai nimic impotrivas mearga si prietena doamnei Bica?
Raspunde

vasiladi

Acum 6 ani

problema se rezolva daca ii\" cauta\" si ii gasea acum 20 de ani nu exista problema acum la prezidentiale ii gaseste!! iar greii pnl sibiu cazan si neag se duc in vizita la matusa susan la rasinari! de ce numai acum? ca cu ata alba povestea
Raspunde

...

Acum 6 ani

uite cine se presupune a fi criminal si pedofil ***www.mondonews.ro/exploziv-filmul-despre-procurorul-panait-care-arata-toata-mizeria-din-psd-inainte-sa-se-sinucida-panait-ar-fi-fost-vizitat-de-ponta/ ***www.mondonews.ro/numele-lui-victor-ponta-s-a-evaporat-dintr-un-dosar-de-prostitutie-in-2010-audio/
Raspunde

Un străin printre străini

Acum 6 ani

Sunteți plini de venin mă mir cum de nu explodati de atita răutate. Cum nu va convine de cineva sau ceva împroșcați cu noroi în stinga și dreapta voi aia deștepți care au pus coadă la prună. Iohannis este bine văzut în afara României și cred ca ar putea face ceva pentru tara noastră dar cu felul vostru de a gândi nici o șansă să mergem mai departe. Prefer sa fiu un străin printre străini decit sa trăiesc linga oameni care gândesc asa, care nu văd esențialul și care sunt interesați de timpeni și nu de\" România de mâine \"
Raspunde

Werner

Acum 6 ani

toate bune si frumoase. Doar ca tanti asta a povestit pe telefon cu Mihai Gidea ca a fost vizitata de Mircea Cazan si Neagu. Un amanunt important scapat intentionat de semnatarul acestui articol.
Raspunde

plecat din tara de mult timp

Acum 6 ani

V-am lasat saraci si prosti, v-am gasit si mai saraci, si mai prosti. -Brancusi
Raspunde

vm

Acum 6 ani

iti este scirba ,vai de copiii orfani ,bine ca s-a realizat familia iohannis atit de minunat in Romania ,datorita tolerantei si bunei credinte a romanilor,oricum prsedintele Romaniei nu merita sa fie ,ce a ajuns si tara asta
Raspunde

@vm pesedizdu

Acum 6 ani

gata ba cu propaganda , am priceput ca trebuie votat Johannis.
Raspunde

@ TOTI

Acum 6 ani

Eu as vrea sa vina in tara si sa o vedem pe copila ILIUT ELENA MARIA!!! Cred ca banuiti de ce (?).
Raspunde

@16

Acum 6 ani

IDEM....sa iese pinochio presedinte k si merita pomanagii comunisti soarta..sa se bucure tot la 4 ani la alegeri de minciuni si 1l de ulei si 1 kg de fainaDe doua mii de ani nu pricep acesti retardatzi care este scopul vietzii..Domane multam k am scapat de tziganiadia!!!!!
Raspunde

Carmen

Acum 6 ani

Nu cred o iota. Acesti copii au dreptul l cind ajung la majorat sa afle cine sunt parintii lor si cine sunt rudele lor. Nu s-a mai auzit nimic de ei si toc poc, acuma in prag de alegeri prezidentiale vin in tara. Pe mine nu ma reprezinta nici Ponta, nici Johannis. Ce va face Johannis presedinte cu un prim ministru PSD. Ma voi duce la vot, ca sa nu vteze altcineva pentru mine si voi face in asa fel incit votul meu sa fie anulat, punind stampila oe amindoi. Si asta este un fel de protest asupra clasei politice romane care ar fi bine sa se duca sa nu zic unde....
Raspunde

Magda Susan

Acum 6 ani

Mama, așa emoționata cum e, a spus adevarul. Iar, din punctul nostru de vedere nu trebuie sa demonstram nimănui nimic, sa aducem dovezi. Aduceți voi dovezi de trafic de organe, oameni de nimic ce sunteti. Nu va mai obosiți sa comentați ca o faceți degeaba, toti anonimii. Trăiți mai bine dramele personale decât sa va interesați de alții! Verii mei nu vor intra niciodată in acest mizerabil scandal politic si nu numai, pentru ca sunt oameni nu marionete. Si bineînțeles ca suntem căutați de PNL ca ei sunt interesați de adevăr, daca ar fi fost după scandal si manipularea publicului cu cazuri dramatice pe post PSD si programele parterene s-ar fi bucurat sa descopere un măcel cu acesti copii. Daca e totul bine nu mai e SENZATIONAL.
Raspunde

@19

Acum 6 ani

Banuiam de multa vreme ca esti proasta. Noroc ca ai postat si acum avem certitudinea ca esti proasta.
Raspunde

ioana

Acum 6 ani

Cum poti sa minti ca iti dai propriul copil spre adoptie cand nici macar nu ai copil?! Pentru un astfel de om, cu sufletul gol, copiii sunt niste lucruri, care se pot vinde si cumpara. Chiar nu va dati seama ca primarul sas care a vandut copii romani va vinde Romania daca va ajunge presedinte? Deja a inceput sa dezbine romanii, sa semene ura intre ardeleni, moldoveni, olteni.
Raspunde

vancea

Acum 1 an

Stimata doamna,tot ce a-ti spus dvs acum 6 ani sa adeverit 100%.Oare cum e posibil???? Si eu sunt convinsa ca omul asta e un monstru,dar cine sa creada..... Incet incet a inceput sa ne ia si drepturile,le-a anulat la CEDO.E vai si amar de tara asta.
Raspunde

germanicus

Acum 6 ani

Sint sas plecat in \'90 din Romania si va rog sa–l alegeti pe PONTA. Sinteti atit de orbiti de ,,mandria de–a fi ROMAN\" incit nu va pasa de viitorul tarii ! Dupa ,,revolutie\" multi au devenit atit de nationalisti, incit ma bucur c–am parasit Romania atunci si vin doar in concediu in tara. Sinteti marea majoritate saraci DAR ingimfati si dusmanosi cind vine vorba de Iohannis. La anul ma voi bucura sa va aud vaicarindu–va de soarta voastra datorita dragului vostru conducator sudist: PONTA !!!
Raspunde

germanicus

Acum 6 ani

Sint sas plecat in \'90 din Romania si va rog sa–l alegeti pe PONTA. Sinteti atit de orbiti de ,,mandria de–a fi ROMAN\" incit nu va pasa de viitorul tarii ! Dupa ,,revolutie\" multi au devenit atit de nationalisti, incit ma bucur c–am parasit Romania atunci si vin doar in concediu in tara. Sinteti marea majoritate saraci DAR ingimfati si dusmanosi cind vine vorba de Iohannis. La anul ma voi bucura sa va aud vaicarindu–va de soarta voastra datorita dragului vostru conducator sudist: PONTA !!!
Raspunde

VM

Acum 6 ani

nu este vorba de mindrie aici ,dar nu merita niciunul sa fie ales presedinte ,si nu mai veniti in concediu ,daca este atita saracie ,aici ati fost apreciati si respectati cit ati trait ,ceea ce nu se3 poate spune si invers ,cinste citorva exceptii ,pe care am avut bucuria de a le cunoaste ,oricum sa il auzim si pe iohannis spunind o data ,,sint roman,,oricum doresc tot binele tarii ,
Raspunde

Lilu

Acum 6 ani

Eu o cred pe aceasta femeie; nu cred ca e poate fi suspectata de minciuna.
Raspunde

elevu bula

Acum 6 ani

ajutooor... dragi parinti..dragi profesori...clasa politica m-au facut sa-l urasc pe mycky mouse....
Raspunde

vasiladi

Acum 6 ani

pt Werner 15 chiar ce au cautat herr neag si herr cazan la dna.susan? daca erau de la vreo fundatie,asociatie pt copii disparuti etc,intelegem aceeasi interebare pentru psd sibiu,de ce nu ati incercati sa-i cautati? od ovada clara,documentata ca exista ar fi cel mai bun lucru pentru toti
Raspunde

traistaru

Acum 6 ani

...adunatura de prosti - de ce comentati daca nu sunteti informati !
Raspunde

jon

Acum 6 ani

imi e sila de tine fa. Daca era si familia lor ca a ta era vai de ei. F bine ca au fost adoptati. Acum ajungeau vai de capu lor. Pacat ca suntem rude(n.r. cu doamna si copii din poze).
Raspunde

Realitatea tv

Acum 6 ani

Lamentabil Iohannis. De 1 Decembrie ai fost intodeauna prezent? Mizerii vor fi si fotografiile care dovedesc ca minti?
Raspunde

miha

Acum 6 ani

Ai ocazia da a-ti administra timpul liber in functie de dorinta ta de a face bani, Te putem ajuta!! Oferta extrem de serioasaMulti oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \\\\\\\"Info\\\\\\\" la adresa de email: miha_nichelle2002@yahoo.com
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

Adevarul acesta il cunoaste tot Rasinariul. Numai mercenarii securisti nu vor lucrul acesta. Comunisti ce sunteti. Judecata de apoi se apropie si o sa platiti pentru toate denigrarile si minciunile.
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

Draga Turnule. soer cs vei reveni cu un reportaj cand vor sosi acei copii in Rasinari! Daca vor veni vreodata... Poate vor bea si un brudershaft cu dl presedinte Johannis ca multumire ca i-a dat la export si duc o viata minunata, cu belsug si impliniri! Traiasca Johannis!!!
Raspunde

Alina

Acum 6 ani

Voi care comentati si puneti la indoiala ceea ce a spus matusa copiilor , am o intrebare pentru voi.Sunteti cumva rude cu acesti copii ? Ca mi se pare absurd ceea ce cereti . Aveti impresia ca acesti ,,copii,, care acum sunt oameni mari , sunt niste colete ?Sa ii poata plimba Iohannis pe unde vrea el ?Ei nu vor sa li se cunoasca identitatea,nu vor sa fie tarati prin presa ! E decizia lor daca vor sa se prezinte sau nu .
Raspunde

Alina

Acum 6 ani

Auzi acolo , sa ii arate Iohannis.Da ce ii poarta in buzunar ?De parca ar fi vorba de niste fotografii.Rusine !
Raspunde

ana

Acum 6 ani

sunteti niste EGOISTI toti cei care cereti dovezi! vreti sa intrati in viata privata a unor oameni realizati, a unor oameni care incearca sa uite trecutul nefericit, a unor oameni impliniti care se bucura de viata. De ce vreti asta? pentru ca voua va place doar scandalul, cancanul, senzationalul, etc. uitati-va la vietile voastre, ingrijiti-va de ele si nu-i mai judecati pe cei care nu-i cunoasteti. Doamna Susan a avut curajul sa isi arate fata cand a spus adevarul, in fata intregii lumi. Doamna Iliut ..e jalnica!! dar Dumnezeu are grija de toti.
Raspunde

Carmen

Acum 6 ani

Daca din August se stie ca acesti copii sunt in viata, acest zvon s-ar fi auzit in tot satul, insa a aparut de abia in campania electorala. Un unchi de-al copiilor din partea tatului si care a murit in SUA, tot un Susan, a fost si el implicat in aceasta adoptie. A fost infiata atunci si o fetita de 4 luni, si au plecat atunci toti patru copii in aceiasi zi din tara. Practic acesti copii ar fi trebuit sa convietuiasca impreuna la aceiasi familie, ea unde este? Traieste? Pozele pot arata pe oricine, pentr identificare ar trebui un test genetic.
Raspunde

titi

Acum 6 ani

vezi ,johannis ca tot mai multe televiziuni au devenit pro ponta semn rau ,mai scoate din sloganu de campanie aia cu justitia libera ca ai pus pe o sperietura toti moguli de presa so vreo 80 la suta din alesi ,parlamentari +alesi locali si judeteni ,toti sunt cu presupuse hibe penale ,sloganu tau trebuie s-a fie pina ajungi presedinte ,ma voi implica in justitie ,voi elibera toti penali ,voi anula toate dosasrele cu tepele ,,trase de 25 de ani romenilor de cumetriile lor pulitice ,s-au nu cezi cum tot cite unu din vechiu pnl ,sare in barca psd [bordeanu] ,si un mare atu vei avea daca in capu listei cu penali anchetati pentru o mica spaga de vreo 60 000 000 de euro [microsoft ]le vei promite amnistiere si neaparat scos din pirnaie ,felix motanu ,s-a vezi sustiner la antena 3 ,basi la astia din categoria ,cindrea ,ba da ce copii aia deveniti adulti ,sunt ursi s-a fie plimbati prin oras cu lantu legat de git si un tobosar care s=a urle in gura mare vine ursul cel mare ,mai potoltiva bai postaci comunisti cu folcloru vostru ,boboru asteapta locuri de munca si s-a scapam de saracia perpetua in care suntem de 709 de ani de comunism si acum ciocoio ,securisto -comunism ,s-au de ce crzi ca fuge copy -paste de confruntarea cu johannis ,este un nimeni inpis in fata de tata socru si restu penalilor din ,psd ,udmr ,unpr ,prl ,si alte nume de abureala doctrinara ,ba daca esti major te poate lua cineva cu forta s-a te aduca la ,gidea ,ciutacu etc ,s-au nu vedeti ca astia de la antena 3 si guita tv [rts ] numai conspirati vede ,ba oameni au iesit in strada sa-si apere dreptu de a vota [diaspora ] veti avea o mare problema duminica 16 noiembrie titi sunt cu ochi pe voi ciocoilor ,s-a iesim masiv la vot s-a le dejucam mirsaviile ,si s-a gatam cu cumetrile politice ,VOTAM JOHANNIS
Raspunde

@41-titi-trompeta

Acum 6 ani

.....Hopla...ai aparut si tu lingaule cu fabulatiile tale demne de un Guiness-book al prostiei absolute,bai analfabet retard,tu chiar nu-ti dai seama de penibilul si prostia-ti crunte in care te zbati zilnic prin postarile tale idioate?tu-i faci deservicii sasalaului tau sef....nicidecum campanie pozitiva...BLEAH!
Raspunde

@pentru cei care zis ca totul e in prag electoral

Acum 6 ani

nici eu n-am auzit de iohannis ca ar fi donator de copii pana la campania asta noroita a psd-ului, si pentru cine se intreaba de ce era traducator ca el e etnic sas si nevasta lui romanca e profesoara de engleza cam de aia, ca tanti din rasinari in 90 prea probabil sa stie ce vor rudele ei si parintii adoptivi
Raspunde

marginean

Acum 6 ani

ma bucur pentru voi ca din 17 noiembrie va trebui sa munciti, nu veti mai avea timp sa spurcati cu noroi din vizuina voastra \"romaneasca\", sa munciti pentru a plati costurile campaniei electorale desantate, cea mai mizerabila din Europa care v-a aburit creierul. Vor creste taxele, se va aproba bugetul pe 2015, va veti trezi la realitatea care v-a ascuns-o Ponta cu lozinci si fluturasi.
Raspunde

anti psd

Acum 6 ani

mare atentie la vot.....psd e cancerul societatii...comunistii...cei care au peste 40 de ani cred ca isi amintesc de vremurile cand plecai de acasa si nu stiai daca te intorceai...pcr aveau magazinele lor la sediile de partid,si oamenii nu aveau ce manca
Raspunde

florin

Acum 6 ani

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: floryn_tatu@yahoo.com!
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

aud povestea/basmul asta cu copii la fiecare alegeri...de care o-r fi. DEFAPT VA DOARE EXACT LA BASCA DE EI ! DE CE NU VA INTERESATI DE EI(SI ALTII...) IN GENERAL??? mare mizerie/latrina politica asta, nimic nou sub soare. am vazut trecand cu ochiul prin comentarii mai sus ca ar trebui prezentati de KWJ de parca ar fi niste obiecte. sunt acum 3 persoane majore(nu stiu daca toti 3), cu viata personala, DREPT LA VIATA PRIVATA si la mama naibii in canada, unde cu siguranta au avut parte de o evolutie decenta. acum dupa atata scandal e cazul ca KWJ impreuna cu institutiile abilitate(defapt ele, nu primarul) sa prezinte situatia lor pe scurt. PUNCT ! KWJ trebuia tras la raspundere in cazul in care ajungeau intro banca de organe sau mai stiu ce alt cretinism scos.
Raspunde

@2 joseph

Acum 6 ani

Și atunci de ce a promis în 2000 ca îi aduce? Doar ca sa câștige primăria?
Raspunde

adi3

Acum 6 ani

atentie la antiromanii agresivi din jurul lòui iohannis, sustinuti de facsictii ucrainieni,jobbik cu guvernul ungariei sicei care vor genocid in romania pdleii basisti opinca romana fii tare!
Raspunde

Ionel

Acum 6 ani

Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
Raspunde

Lia

Acum 6 ani

Faptul ca acesti copii traiesc si au ajuns bine, este o bucurie. Ca ,,domnul,, Klauss a fost samsar de copii e o certitudine ! Copiii nu i-au gasit canadienii si au cerut ajutor ,,translatoarei,,. Copiii au fost gasiti de el si a mers zi de zi la bunica ce-i avea in ingrijire sa o lamureasca sa-i dea spre adoptie. ,,Malaiul,, de la canadieni l-a luat el ! Un ,,om,,dur, rece, insensibil care a avut beneficii materiale din exportul copiilor.
Raspunde

IOI

Acum 6 ani

Sa o aduca pe ELENA MARIA ILIUT. Avea 7 ani cand au fost adoptati si precis stie ce s-a intamplat. Sa dovedeasca Johannis ca ELENA MARIA ILIUT mai traieste !!!!!!!!!!!!!!!!!!! si promit ca votez .
Raspunde

scatologul de serviciu

Acum 6 ani

toti scatologii isi permit sa posteze aici fara sa cunoasca nimic
Raspunde

vm

Acum 6 ani

de acord cu cele scrise la 51,
Raspunde

vm

Acum 6 ani

cind ai copii te gindesti cu stringere de inima la ce s-a intimplat ,sau s-ar putea intimpla cu copii tai .daca Doamne fereste ar ramine orfani ,si oare prima doamna a Sibiului ,atit de perfecta in toate cele,oare citi copii nevoiasi sustine material ,ca avere au destula ,oricum nu merita nici unul sa ajunga sa fie presedintele Romaniei ,
Raspunde

sdf

Acum 6 ani

Bravo 51. Ai pus punctul pe i
Raspunde

veronica

Acum 6 ani

am infiat doi copii in urma cu cativa ani - deci am legitimitatea de a-mi da cu parerea. Va rog sa nu uitati doua lucruri: - daca le este bine, copii doresc sa uite perioada dinaintea adoptiei, perioada nefericita, trista, traumatizanta. - dupa 18 ani ei decid daca isi cauta familia naturala. daca cu au facut-o inseaman ca pentru ei nu a reprezentat nimic roamania. sunt oameni normali, la casele lor, realizati si impacati. oare chiar e nevoie sa intram cu bocancii in viata lor si a familiei adoptive?! cu ce au gresit??? va rog - pentru o clipa - incercati sa va puneti in locul lor. e dureros, nu?
Raspunde

Ioana

Acum 6 ani

Sunt din Rasinari si stiu aceasta poveste. Nu inteleg de ce se spune ca Iohannis de vina, cand nici macar o ruda nu a fost in stare sa aiba grija de cei 3 copii. Au fost dati spre adoptie, sau vanduti daca vreti, de catre rude si nu de catre Iohannis. Acum vin si spun ca nu mai stiu nimic, cand atunci cand au avut ocazia sa le poarte grija s-au descotorosit pur si simplu de ei. Iohannis nu are nici o legatura cu alegerile facute de bunicii copiilor, care nu au fost nicidecum obligati sa dea copii. Nu cred ca te poate obliga cineva sa renunti la nepoti. Acum dau vina pe cine apuca pentru greselile lor. Si acei 3 copii sunt bine, in viata si cu toate organele la ei. Iohannis ne-ar putea deschide o multime de usi spre alte tari din Uniunea Europeana si nu numai! Treziti-va la realitate oameni buni!
Raspunde

ana

Acum 6 ani

pentru toti idiotii care vor dovezi si cred in ceea ce Antena 3 spune https://www.youtube.com/watch?v=S0R1dq6OUK8 urmariti de la 01:14:12
Raspunde

emma

Acum 6 ani

am vazut videoclipul si m am convins ca tipa asta e platita de iohanis deci adevaratii copii sunt in bamca de organe iar aia au alte nume si nu vor sa si le spuna.....ha ha sunt discreti .si iohanis e discret bai boilor care l ati votat tampitilor si javrelorati votat un criminalam avut un presedinte bataus si manipulator.si basescu a facut crime la comanda ajutat de 666 adica atunci cand era in dificyltate a comandat un accident de avion,altdarta a comandat sa duca copii cu duba cand cu frecsu la arestbanda infecta si imbecila care l ati votat sa dea dumnezeu sa va vanda toti coipii vostri la organe
Raspunde

ana

Acum 6 ani

da poate uni aveti dreptate dar daca bunica avea sotilparalizat si ea 2preinfarturi si mama materna zicea sai dea ca iasa criminali ca tatal lor ce sa faca usor a vb dar nu stiti adevarul cebani doamna carmen a tradus poate io dat bani de mila ca nu stie nimenea ce o fost acolo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus