Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Universitatea Lucian Blaga a primit certificarea "Grad de Incredere Ridicat" din partea ARACIS

Conducerii Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu i-a fost înmânat vineri, de către ARACIS, certificatul care atestă calificativul Grad de Încredere Ridicat obținut de ULBS în urma evaluării instituționale.

Consiliul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a hotărât, în urma evaluării externe din luna martie a acestui an a calității la nivel instituțional, acordarea celui mai înalt calificativ Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, și anume calificativul Grad de Încredere Ridicat. De altfel, toate programele de studiu evaluate de comisia ARACIS au primit calificativul cel mai înalt- Încredere.

Președintele ARACIS, prof. univ. dr. ing. Iordan Petrescu, a venit vineri la Sibiu pentru a acorda certificatul și pentru a adresa comunității academice sibiene un mesaj. ”În cei 45 de ani pe care Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu i-a străbătut, drumul nu a fost ușor, dar spre cinstea tuturor care au onorat-o, ca dascăli sau ca studenți, fiecare a contribuit prin entuziasm, competență și dărurire, la înălțarea acestui edificiu modern. Munca înfăptuită de dvs s-a materializat prin generațiile de studenți pe care i-ați educat și instruit să facă performanță în societatea românească și nu numai, prin contribuțiile științifice ale corpului profesoral, iar efortul vă este recunoscut prin acordarea de către ARACIS a calificativului Grad de Încredere Ridicat”, a transmis Iordan Petrescu.

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu își păstrează astfel același calificativ obținut la evaluarea precedentă, în 2009. Acest calificativ, alături de evaluările pozitive făcute de European University Association și de aprecierile privind internaționalizarea primite de ULBS de la Consiliul Europei, demonstrează încă o dată ca Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu este o universitate puternică, în care excelența în educație și cercetare se ridică la standarde internaționale.

”Aceste rezultate ne onorează și, în acelasi timp, ne motivează să continuăm îmbunătățirea tuturor activităților din Universitate: cele didactice și științifice, activitățile suport, precum și cele de management”, a spus Ioan Bondrea, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Bondrea a mulțumit întregii comunități academice a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu și studenților pentru munca și eforturile depuse zi de zi, apreciind că rezultatele pozitive obținute la toate evaluările naționale și internaționale prin care a trecut ULBS li se datorează.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

ELENA

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: vintilaelena2004@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus