Marţi,
30.11.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

O alta fata a alegerilor: 2.000 de sibieni s-au grabit sa-si schimbe buletinul

Pentru a putea vota în cel de-al doilea tur de scrutin, în ziua votului și cu 24 de ore înainte, Evidența Populației din Sibiu a fost vizitată de nu mai puțin de 541 de sibieni, care au venit să își ridice noi cărți de identitate. În perioada alegerilor pentru prezidențiale, Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din municipiul Sibiu a funcționat după un program special și a prelucrat cererile de eliberare sau schimbare a cărților de identitate mai repede decât de obicei. ”În perioada celor două tururi ale alegerilor prezidențiale, ghișeele au fost deschise și în zilele de sâmbătă și duminică. Funcționarii de la ghișee au avut în această perioadă foarte multe cereri astfel că doar în zilele de 15 și 16 noiembrie (când programul serviciului public a fost prelungit) au fost eliberate 541 de acte de identitate, la acestea adăugându-se alte 554 de cărți de identitate eliberate în perioada 10-14 noiembrie”, informează reprezentanții Primăriei într-un comunicat de presă.
Înaintea celui de-al doilea tur de scrutin, serviciul amintit a mai eliberat alte 961 de cărți de identitate, dintre care 461 au fost ridicate de sibieni în zilele de sâmbătă și duminică, 1 și 2 noiembrie (primul tur al alegerilor).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

titi

Acum 7 ani

felicitari tinerilor asta a facut diferenta ,s-au desteptat viitoru lor era in pericol ,bai cum s-au pregatit gafa a fost dupa turu 1 cind repede s-au unit cu ;vadim ,diaconescu ,melescanu ,tariceanu ,etc,ba vorba dreapta va spus ,johannis ,votul il da oameni s-a mai schimbat aia cu nu conteaza cine voteaza ,conteaza cine le numara
Raspunde

Siderat...

Acum 7 ani

Doamne, de ce le-ai limitat unora accesul la școala primară și le dai acces la tastatură ??? Cât mai trebuie să-i îndurăm pe cei suferinzi de toate tipurile de afazie???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus