Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mesajul Patriarhului BOR Daniel catre familiile indoliate in urma accidentului de la Malancrav

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a ținut să transmită luni un mesaj, printr-un comunicat de presă, familiilor îndoliate ale celor opt militari morți în urma tragicului accident aviatic din județul Sibiu.

”Îndurerate familii,

Cu multă tristețe am aflat vestea trecerii neașteptate din această viață a celor opt militari români în urma tragicului accident aviatic petrecut în județul Sibiu, în ziua de 21 noiembrie 2014, accident care a provocat multă suferință familiilor, colegilor și tuturor celor ce i-au cunoscut și a îndurerat întreaga opinie publică românească.

Profesionalismul, curajul, devotamentul și responsabilitatea slujirii cu jertfelnicie față de neam și țară a celor opt militari ai Armatei Române vor rămâne pentru totdeauna în memoria poporului român.

În aceste momente dificile pentru familii, colegi și pentru toți cei care i-au cunoscut, vă adresăm tuturor un cuvânt părintesc de alinare și întărire sufletească.

Totodată, ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să odihnească sufletele militarilor Artur-Grigore, Rareș-Cosmin, Răzvan-Aurel, Andrei-Cătălin, Paul, Dorin, Vasile-Marian, Constantin-Dorin în lumina Împărăției lui Dumnezeu, unde nu este durere, nici întristare, nici suspinare, ci viață fără de sfârșit.

Veșnica lor pomenire din neam în neam!

Cu părintești condoleanțe și binecuvântări pentru familiile îndoliate,

Daniel”.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Alex

Acum 9 ani

Voi acum luati spaga si de la biserica
Raspunde

Noi

Acum 9 ani

Aveam de ales intre a lua spaga si a lua-o pe muma-ta la ciocane.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus