Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Volei Alba-Blaj a pierdut ȋn Polonia meciul tur din "optimile" Cupei CEV. Calificarea se va decide din nou ȋn Sala "Transilvania" Sibiu

Volei Alba-Blaj, formația care dispută, la Sibiu, meciurile de pe teren propriu din Cupa CEV, a pierdut confruntarea din manșa tur a "optimilor" celei de-a doua ȋntreceri continentale ca anvergură, ȋn deplasarea de la Tauron MKS Dabrowa Gornicza, scor 1-3, iar calificarea se va decide săptămâna viitoare, ȋn Sala "Transilvania" Sibiu.

"Totul se va juca la Sibiu"

Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba-Blaj este de părere că formația lui Darko Zakoc s-a luptat de la egal la egal cu un adversar superior celui din turul anterior, Volei Koniz, vicecampioana Elveției. “A fost un meci din care puteam să scoatem un punct, după aspectul general al întâlnirii.Totul se va juca la Sibiu, dar trebuie să avem încredere și curaj pentru a reuși să obținem ceea ce ne dorim“, a spus Ștefănescu, pentru www.ziarulunirea.ro

Cu două săptămâni ȋn urmă, formația din Blaj a jucat, la Sibiu, partida retur din "șaisprezecimile" Cupei CEV, ȋn compania vicecampioanei Elveției, Volei Koniz, echipă pe care a ȋnvins-o cu 3-0, rezultat ce i-a permis accederea ȋn faza optimilor de finală.

Manșa retur a "optimilor" Cupei CEV este programată miercurea viitoare, pe 17 decembrie, în Sala "Transilvania" din Sibiu, de la ora 18.00.

În cazul unei calificări, echipa din “Mica Romă” va întâlni în "sferturi" câștigătoarea dintre Galatasaray Istanbul și Olympiakos Pireu.

Foto: www.ziarulunirea.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

RNrZAasYGaf9

Acum 7 ani

No momento em que nos prarapemos para mais uma Copa Tiradentes, dirijo-me, respeitosamente a Comisse3o organizadora no sentido que os sf3cios pertencentes a Regional Central, com mais de 50 anos, tambe9m possam participar do futebol de areia junto com as Regionais, visto que na faltima edie7e3o fomos esquecidos, pois foi formada uma equipe da Regional Central onde ve1rios ne3o sf3cios fizeram parte da equipe e muitos sf3cios ficaram de fora,e ainda que a rfastica seja de acordo com a competie7e3o, evitando assim que atletas com mais de 60 anos venham competir com atletas de 40.Abrae7osTen Goulart(participante de todas as edie7f5es)
Raspunde

XzWh5V8YBp

Acum 7 ani

A Copa Tiradentes tem proporcionado para nf3s asdaicosos da ASSTBM, momentos de felicidades e alegria, nos dias que acontece o evento, podemos encontrar nossos colegas de turma,amigos que este3o espalhados por esse Rio Grande do Sul a fora, se3o momentos enesqueciveis, quem sabe valorizar as amizades sabe muito bem o que eu estou dizendo.Um fraternal abrae7o a todos, nosso encontro esta marcado mes de Mare7o em Cidreira. ate9 breve.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus