Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Ghiseele Directiei Fiscale Sibiu se redeschid din 5 ianuarie

După ce ziua de miercuri, 31 decembrie, a fost declarată zi nelucrătoare printr-o hotărâre a Guvernului, ghișeele Direcției Fiscale Sibiu se vor redeschide luni, 5 ianuarie, din această dată urmând să se încaseze doar taxele fără debit - amenzi, taxe judiciare și extrajudiciare.

De miercuri, 7 ianuarie, sibienii vor putea achita taxe și impozite locale.

”Reamintim că persoanele fizice care achită integral impozitul aferent anului 2015 până la sfârșitul lunii martie, beneficiază de o bonificație de 10% din suma totală”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

mannix

Acum 9 ani

Si banii unde merg tot la brasov sau bucuresti, de ce nu se da publicitatii lunar in ce zone se duc banii sibienilor si in buzunarele cui, ca m-am saturat de politica asta ticaloasa din tara asta, sa tinem pe banii nostrii sefi din alte zone care dupa aia sa vina sa ne comandem controleze si dicteze.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus