Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
25°C

CNADNR revine la Ministerul Transporturilor. Promisiunile lui Rus

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) va trece, probabil de miercuri în subordinea Ministerului Transporturilor (MT), după adoptarea în acest sens a unei Hotărâri de Guvern, a declarat, marți, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, în comisiile reunite de specialitate din Parlament. "Probabil că, de mâine (miercuri — n.r.), CNADNR va fi în subordinea Ministerului Transporturilor. Este o decizie a Guvernului referitoare la includerea CNADNR în Ministerul Transporturilor. Discuția a fost mai largă pe acest subiect. Așa cum s-au comasat ministere, ar putea trece și CNADNR la minister', a precizat Rus, citat de Agerpres. Bugetul pe 2015 al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a fost avizat, marți, cu 32 de voturi pentru și 9 voturi împotrivă de membrii comisiilor reunite de specialitate din Camera Deputaților și Senat. Bugetul CNADNR pe 2015 are prevăzută o valoare de 6,11 miliarde de lei.
Ioan Rus declara la sfârșitul anului trecut că din 2016 se va putea circula pe autostradă din Sibiu până în Nădlac. ”În 2016, cu siguranță vom circula din Sibiu până la Nădlac, deci asta înseamnă 350 de kilometri, din Cluj-Napoca până la Nădlac, asta înseamnă vreo 400 de kilometri, din Cluj-Napoca la Târgu-Mureș, asta înseamnă 112 kilometri și vom putea circula Suplacul de Barcău — Borș, sută la sută, ne rămâne în litigiu, dacă s-ar putea finaliza sau nu, Nădășel-Suplacul de Barcău. Am putea avea în 2016, o mie de kilometri de autostradă în zonă", a spus ministrul Ioan Rus.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

io

Acum 7 ani

Si-au trăit Fericiți pana la adânci Bătrânețe....noapte buna copii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus