Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sase sensuri giratorii noi in 2015. Doua milioane de lei

În proiectul de buget pe 2015 sunt prevăzuți 2,18 milioane lei pentru construcția a șase sensuri giratorii noi în municipiu. Cele mai scumpe vor fi sensurile giratorii de la intersecția străzilor Ludoș și Calea Dumbrăvii și de la intersecția Bâlea cu Ștefan cel Mare. Cea mai ieftină lucrare de acest gen va fi sensul giratoriu din intersecția străzilor Calea Șurii Mari și drumul Ocnei.
 
Sens giratoriu strada Autogării – strada Metalurgiștilor – 450.000 lei
Sens giratoriu strada Bâlea – strada Ștefan cel Mare – 549.000 lei
Sensul giratoriu Calea Șurii Mari – drumul Ocnei – 195.700 lei
Sensul giratoriu Calea Dumbrăvii – strada Ludoș - 467.500 lei
Sensul giratoriu strada Maramureșului – strada Aurel Popa – 255.000 lei
Reconfigurare intersecție strada Ștefan cel Mare – Negoi – 264.000 lei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

andrei3

Acum 9 ani

alteva nu stiti numa sensuri giratorii\'sa ne furati banii de ce nu ati facut referendum sa voteze toti sibienii? K--ati de consilieR care va luati banii de la noi! SULE DE OAMENI!
Raspunde

oz

Acum 9 ani

549>467 deci care e cel mai scump? :))))
Raspunde

Mda

Acum 9 ani

@1 nu se fura bani la giratorii, nu mai fi prost. Si nu se mai rezolva mai nimic cu sensuri giratorii acum, deja s-a ajuns la saturatie. Acum ar trebui dati afara toti de la urbanism si adusi niste oameni capabili sa gandeasca. In frunte cu arhitecta lu\' papuc. Acum trebuie largite strazile principale si modificate aleile dintre blocuri pentru impreuna cu spatile dintre blocuri care sunt utilizate ca parcari improvizate. Dar sa vedem cand se apuca de treaba pe bune nu cu peticeli.
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

unde sa largesti anumite strazi? cum te-ai simti tu sa vina unu cu buldozeru sa-i darame tie sufrageria, pentru ca jumate de bloc trebuie sa dispara, ca sa largesti strada!?!?!! Sensurile giratorii sunt foarte bune, au eliminat o gramada de timp mort la semafor. Cel de la intersectia Balea-Moldoveanu-StefanCelMare e cel mai util, acolo stai si cate 90 de secunde la semafor. Reconfigurarea intersectiei StefanCelMare - Negoi e pentru panaramele care nu stiu sa conduca.. aproape lunar vad resturi din stopuri/faruri in zona aia... Drumul Ocnei-Calea Surii Mari e deja giratoriu de mult, acum probabil ca o sa faca unu definitiv. Nevoia adevarata de sens giratoriu ca lumea e Milea - Semaforului - Rahovei, dar aia nu se poate face unu fara sa darami benzinaria si casa de pe colt.
Raspunde

Ha ha

Acum 9 ani

Bai dar niste fabrici,scoli ,spitale noi nu stiti sa faceti?eu cred ca cel mai simplu de sifonat bani e sa mai tragi un giratoriu ,fie el necesar fie nu...asa se face praf bugetul Sibiului ,pe giratorii,sensuri unice ,festivaluri grotesti si circoteca estivala!
Raspunde

thedarkdream

Acum 9 ani

Voi nu sunteți șoferi, dacă comentați atât. Giratoriile sunt bine venite, și cel de pe Ștefan vs. Bâlea este chiar necesar.
Raspunde

bill

Acum 9 ani

Astia care sunteti impotriva giratoriilor, mai iesiti afara din tara ca e plin de giratorii, daca a-ti comenta acolo impotriva la asa ceva ati fi de risul curcilor. Normal ca mai trebuie asfaltate strazi, asfatat si reconfigurat printre blocuri si alte lucrari da aveti rabdare, eu am speranta ca doamna primar va continua investitiile in oras si ma bucur ca vad continuarea lor. Vreau sa o felicit atit pe ea cit si pe viceprimari deoarece se implica in continuare ptr. dezvoltarea Sibiului.
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Bill-prostovane...nu sunt impotriva giratoriilor,ci e enervant faptul ca mare parte din buget se baga pe ele si alte lucruri importante pt oras raman in paragina(vezi gara plina de usi sparte si de balarii de jur imprejur etc),plus ca de atatia ani tot carpesc la ele spitale in loc sa faca unul nou si modern.
Raspunde

Ionas

Acum 9 ani

Sensurile giratorii sunt cele mai sigure si \"fluide\" intersectii. Asta nu o spun eu, asta o spun specialistii. Din punctual meu de vedere, daca ar fi sensuri giratorii in fiecare intersectie mare, ar fi totul in regula.
Raspunde

bill

Acum 9 ani

In primul rind te rog sa nu ma jignesti, in al doilea rind primaria nu are nici o autoritate asupra garii, gara apartine de Brasov, acolo trebuie sa faci galagie, ca si posta, tribunalul si alte cladiri ramase in degradare si de care raspund deconcentratele aflate in alte judete unde ne-au vindut niste iresponsabili aflati temporar la conducerea Sibiului si carora nu le-a cerut nimeni absolut nici o explicatie in aceasta privinta. Despre un spital nou trebuie sa intrebi la consiliul judetean,d-l Johannis s-a luptat destul ,primar fiind, ca sa obtina terenul de pe Calea Poplacii ptr. constructia lui, sa speram ca in noua lui postura sa aiba mai multa influenta si sa faca ceva pozitiv pentru oras, Ceea ce scri ca ar mai trebui sa fie facut in oras e mai nimic, sa nu incep eu ca sa zic cite ar mai trebui facute , da am incredere ca orasul o ramas pe miini bune in continuare si asa cum o inceput noua doamna primarita impreuna cu viceprimarii este incurajator. Cred ca au invatat de la d-l Johannis modul de gestionare,dezvoltare si investitii in oras. Cineva spunea ca lucrurile merg de la sine daca lucrurile au fost puse pe fagasul normal , eu zic ca nu e adevarat lucrurile trebuiesc gestionate in continuare corect ca sa functioneze.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Se pot largi arterele principale eliminand \"spatiul verde\" care mai mult face mizerie decat sa ajute iar trotuarele extinse in zona \"gradinutelor de ceapa\" de langa blocuri si dintre blocuri. Spitalele care apartin de local sunt bune cat de cat, de ex pediatria a primit un corp nou. Fabrici si altele nu se fac de primarie pentru ca apartin de privat iar ce avem noi ca si institutii ale statului apartin de brasov .. pardon, iasov. Singurele lucruri care se pot face sunt sa se faca orasul mai frumos si mai modern si sa speram la ce-i mai bine ca momentan inca depindem de mitici.
Raspunde

jan giratoriu

Acum 9 ani

sunteti in grafic ,afara de cele 6 noi giratori mai trebuiesc inca vreo 7-8 , este necesar la cel mai traficat oras din tara ,suntem in burica tari tpate drumurile trec prin sibiu ,dai bataie cu giratorile si dezvoltarea sibiului daca vrei postu de primar pina in 2024 lasai pe circotasi s-a comenteze ,si o solutie la intersectia ,milea -semaforului -rahovei ,in rest felicitari doamna primar [fodor ]
Raspunde

io

Acum 9 ani

Unii comentează numai sa se bage in seama....pai eu am stat ( degeaba , pt ca nu erau decât câteva mașini la celelalte semafoare ), la semaforul de pe Moldoveanu cu Șt cel Mare , 85 de secunde.,.....așa ca un giratoriu e bine venit acolo
Raspunde

perpetus mobile

Acum 9 ani

nicio intersectie fara giratoriu
Raspunde

klaus

Acum 9 ani

Ideea cu alt spital public in Calea Poplacii era o jmecherie deoarece se dorea sa-i ramina cel existent clanului Vonica. Bine ca am scapat de mafiot
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus