Miercuri,
28.07.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Fara chin ȋn China. Luptatorii de la Puma Club -SuperPro Team au facut senzatie la "Kunlun Fight"

Luptătorii de kickboxing de la Puma Club-SuperPro Team, “Vikingul” Amansio Paraschiv și "Hiena"  Daniel Corbeanu au făcut senzație la unul dintre cele mai importante turnee  din lume, KUNLUN FIGHT, care cuprinde evenimente urmărite de peste 100 milioane de telespectatori.

Cei doi sportivi, prezenți ȋn China alături de Alex Baciu,  managerul sportiv al secției de Kickboxing PUMA Club-SuperPro Team și președinte al SuperPro Team România,  s-au impus prin KO la debutul lor ȋn China.

"Vikingul" Amansio Paraschiv a reușit performanța extraordinară de a câștiga ambele întâlniri din turneul de patru la categoria mijlocie (-70 kg), impunându-se prin KO R2 în fața titratului spaniol, David Calvo și mai apoi, tot prin KO R2 împotriva chinezului Kong Lingfeng. Prin performanța sa, Paraschiv s-a calificat în marea finală de 16 a turneului Kunlun Fight,  din care au fost deja eliminate nume sonore precum: Andy Souwer sau Murthel Groenhart.

La randul său, "Hiena" Daniel Corbeanu a avut nevoie de mai puțin de o repriză pentru a-l opri printr-o spectaculoasă lovitură de genunchi pe favoritul publicului, chinezul Wu Xiaobei.  În următoarele gale Kunlun Fight, Corbeanu va avea șansa să se califice în finala de 16, a turneului, care a atras cei mai buni luptători din lume prin premiile considerabile puse în joc.

Atât publicul, cât și organizatorii au fost impresionați de prestația românilor. Drept urmare, aceștia împreună cu Alex Baciu au fost invitați să ramană în Guangzhou - China încă patru saptămâni, pentru pregătire și schimb de experiență în compania celor mai buni luptatori chinezi. 

Kunlun Fight este un turneu internațional de Kickboxing și MMA desfășurat în China, la care participă unii dintre cei mai buni luptători din lume. Cei doi sportivi români, antrenați de Alex Baciu, managerul sportiv al secției de Kickboxing Puma Club-SuperPro Team, vor susține câte un superfight luna viitoare, în următorul eveniment Kunlun Fight.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus