Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Sibianca lovita de masina pe trecerea de pietoni

O femeie 73 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de un autoturism, pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut în această seară, pe Calea Gușteriței, la trecerea de pietoni din apropiere intersecției cu strada Treboniu Laurian.

”Șoferul este sibian și are 46 de ani. A fost testat și s-a constatat că nu a consumat băuturi alcoolice. Accidentul s-a produs din cauaza neacordării de prioritate pietonului”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Femeia, care a suferit răni ușoare, a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

17 comentarii

Adrian

Acum 9 ani

Pietonii sunt de vină pentru că se arunca ca oile pe trecere. Și câini sunt mai civilizati ca oamenii.
Raspunde

maria

Acum 9 ani

Mutati statia de taxiuri care impiedica total vizibilitatea atat a pietonilor cat si a conducatorilor auto prin modul lor de parcare
Raspunde

aaa

Acum 9 ani

Poate si Politia isi face datoria si aplica legea acelora care parcheaza in fata trecerilor de pietoni.
Raspunde

vecin

Acum 9 ani

Numai la noi vedem treceri de pietoni la un metru de iesirea din intersectie sau mai frumoase sunt cele din iesirea din giratoriu. in fiecare dimineata cand ies de pe Treboniu Laurean nu stiu la ce sa ma asigur..scap de intersectie de cei din stanga si dau de un pieton care imi sare de pe trotuar din dreapta si daca mai e si o baba de 74 ani ...numai d.zeu o mai poate ierta.
Raspunde

eugen

Acum 9 ani

Cu toate ca este marcat cu oprirea interzisa, foarte multi soferi opresc la magazinul Simpa, vizavi de Transagape. Normal ca nu vezi pietonul in asemenea conditii! Va rugam ridicati masinile oprite neregulamentar!
Raspunde

sofer

Acum 9 ani

nu inteleg pietoni care vad alti pietoni care sunt pe trecerea de pietoni si se trezesc sa treaca si ei dupa ce au trecut toti ? si hopa ii loveste masina care se pune in miscare. alo politia? ce faceti cu trecerea de pietoni din intersesctia calea dumbravi si mihai viteazu ? jumatate in parcare, jumatate pe sosea !!! ca daca te iei dupa lege acolo poti pierde usor carnetul daca un pieton se afla pe trecerea de pietoni in parcare, nu ai cum sal vezi dintre masini !!! pietoni de multe ori cred ca masina se opreste instantaneu, trec cand masinile sunt aproape de trecerile de pietoni nu cand sunt la departare, a si fara sa se asigure.
Raspunde

@1

Acum 9 ani

iti doresc 2-3 amenzi (noua reglementare) pt neacordare de prioritate..
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Poate data viitoare baba de 74 de ani e maica-ta..
Raspunde

sibiu 100

Acum 9 ani

In primul rand trecerile de pietoni sunt in ilegalitate. De ce? Ptr ca nu sunt marcate corespunzatot cu vopsea care sa fie observata exemplu ar putea fi vopsite cu rosu, nu exista indicatoare de presemnalizare si langa acestea exista parcari, statii autobuz, statii taxi. Legea spune ca nu e voie sa opresti la 25 m inainte si dupa trecerea de pietoni. Rezolvati astea si dupa aceea dam vine pe pietoni care nu se asigura inainte sa treaca si pe soferii care nu reduc viteza in preajma trecerilor. Pana marcheaza DPC cu vopsea lavabila trecerile care pe timp de ploaie nu se mai vad sau se sterg, sa nu va mirati de accidente
Raspunde

aida

Acum 9 ani

la fata locului a fost ambulanta nu SMURDU puneti fotografi corecte sau le faceti reclama nu suntei profesionisti
Raspunde

aida

Acum 9 ani

la fata locului a fost ambulanta nu SMURDU puneti fotografi corecte sau le faceti reclama nu suntet profesionisti
Raspunde

tot sofer

Acum 9 ani

Ati vazut vreodata un pieton amendat pentru traversare imprudenta pe trecerea de pietoni ?Marea majoritate nici macar un privesc stanga-dreapta(mai vb si la telefon ) ci se avanta pe trecere pentru ca este dreptul lor si dupa aceea se mira ca au fost loviti.
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

daca nu-ti arati intentia ca vrei sa traversezi si contezi pe elementara educatie a celor care conduc risti sa stai 10-20 de min. la o trecere de pietoni...nu ne mai aburiti cu tampeniile!
Raspunde

/*/

Acum 9 ani

***
Raspunde

...

Acum 9 ani

in Sibiu avem multe treceri de pietoni cu parcari vopsite de primarie pana langa zebra... E doar o chestiune de timp pana la accident. Nu mai pun la socoteala cand unii nesimtiti parcheaza masina aproapepe trecere chiar si daca e marcar ca interzis. Acolo e vorba de altceva. Pacat insa ca cei care marcheaza drumul nu se sesizeaza si nici amenzi/ridicari nu prea se intampla in astfel de cazuri.
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Prea multe treceri de pietoni la distante foarte mici intre ele...ar trebui rarite si dotate cu instalatii semaforizate actionate manual, mai ales in zonele intens circulate..astfel pietonii ar putea sa astepte putin si sa traverseze pe culoarea verde a semaforului...dar oare vor respecta si atunci aceasta regula?
Raspunde

un pieton,sofer,biciclist si motociclist

Acum 9 ani

nu uitati ca inainte de a fi soferi sunten toti pietoni! deci daca am reduce inainte de trecere preventiv,am fi mai atenti si la condus nu doar la telefon si alte lucruri care le facem cand conducem)am fi mai calmi si mai politicosi in trafic ar fi mai bine pt toti,soferi si pietoni.iar eu propun sa le aratm obrazul la cei care parcheaza masina ca nesimtiti inainte de treceri de pietoni poate asa se simpt si ei doar atam in capitala bunului simt...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus