Luni,
27.06.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Valentine's Day la Sibiu: ursuleti cu inimioare, sampanie gratuita si concert in Shopping City

De patru zile comercianții și-au așezat tarabele pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și sibienii au început cumpărărturile de Ziua Îndrăgostiților. Ursuleții de pluș, bibelourile, accesoriile, florile naturale și de plastic și inimioare inscripționate cu ”Te iubesc” au fost cele mai vândute produse în aceste zile.

”Vine lumea, mai mult fetele decât băieții. Cei mai mulți se uită la preț, dacă au ei în minte să cumpere de 20 lei, aleg ceva de banii prevăzuți. Mai rar aleg ceva scump, că noi avem și ursuleț mare cu 220 lei bucata, dar nu vând mai mult de un urs pe zi. În rest cumpără inimioare, accesorii și flori”, spune Aurica, vânzătoare la una dintre tarabele de pe centru.

Printre cei care se opresc la tarabe, majoritatea adolescenți, se numără și Iulian, care a cumpărat pentru prietena lui o cană pe care scrie

„Pentru cea mai bună iubită din lume” și o inimioară roșie, de pluș. ”La fete le plac lucrurile de pluș, așa că nu era greu de ales ceva. Sunt sigur că o să îi placă și cred că am ales bine”, spune tânărul de 18 ani în timp ce achită 40 lei pentru cadou.

Și cluburile din oraș au pregătit surprize pentru sibienii care aleg să sărbătoarească Valentine's Day. Majoritatea au în ofertă șampanie gratuită pentru cupluri, cocktail-uri pentru domnișoare sau promit celor care vor să petreacă în club, un playlist cu cele mai romantice melodii.

Și Sibiu Shopping City organizează o serie de evenimente în 14 februarie, ”pentru a celebra dragostea”. Dacă peste zi cuplurile interesate se vor putea "căsători" pentru o zi în capela Graceland, seara de la ora 18:00 este programată o prezentare de modă, cu haine din partea brandurilor prezente în mall-ul sibian, iar seara se va încheia cu un concert susţinut de Andra.

Foto: www.argesplus.ro

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus