Duminică,
05.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

CEO-ul Siemens Romania: Planuim o extindere a unei fabrici din Sibiu, pe un nou amplasament

Conducerea companiei Siemens România are planuri mari de extindere pentru anul 2015, proiectul incluzând și facilitățile din Sibiu.

“Vrem să dezvoltăm centrul de cercetare din Brașov și să creștem echipa cu încă 50 de angajați în acest an, dar plănuim și o extindere a unei fabrici din Sibiu pe un nou amplasament. Creșterea centrelor de competența este unul dintre principalele provocări ale grupului la nivel local. România arată din ce în ce mai mult cu un El Dorado. Numărul absolvenților de studii tehnice este ridicat, punctul forte al angajaților fiind mai ales capacitatea de a vorbi limbi străine”, a declarat George Costache, CEO-ul Siemens România, citat de Wall-Street.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

marginean

Acum 7 ani

Johannis, garant pentru investitii straine, strainatatea are incredere si investeste.
Raspunde

@1

Acum 7 ani

***www.wall-street.ro/articol/Companii/180273/siemens-inaugurare-la-cluj-investitii-de-4-5-milioane-de-euro-intr-un-centru-de-cercetare-si-dezvoltare-in-it.html Uite articolul original ! Ce au intes ziaristii si ce scrie de fapt! Dar ma rog e articol scris cu dedicatie pentru sibieni si peei nu ii prea duce capul!
Raspunde

@2

Acum 7 ani

Esti tare destept. Din wall-street.ro este preluat citatul exact. ESTI GROAZNIC DE FRUSTRAT.
Raspunde

marcu

Acum 7 ani

pai...foarte bine ... ! operatori sunt ... pt ca se pare ca firma de vizavi de siemens face tot posibilul sa se scape de oameni datorita conducerii foarte \"capabile\" ...
Raspunde

Dada

Acum 7 ani

Ce mai aici și pe dincolo: salariile mici sunt principalul criteriu de a se extinde în România. Ingineri cu salarii de 500 EUR. Sunt înțelese multinaționalele între ele să nu crească salariile prea repede. Nu spun eu, a spus-o unul dintre membrii clubului de afaceri de limba germană din Sibiu într-un articol din Turnul Sfatului.
Raspunde

@5

Acum 7 ani

La care firma te referi?
Raspunde

Cititor

Acum 7 ani

Nu mai găsesc nicăieri articolul. Se pare că a fost șters în mod voit pentru a evita amenzi din partea Consiliului Concurenței. Era un articol în care Jorg Prohaszka afirma clar (mă rog, între alte lucruri) că există o înțelegere tacită între investitori pentru ca unul să nu ofere salarii mai mai decât celălalt, deci să nu concureze efectiv pentru forța de muncă.
Raspunde

somer batrin

Acum 7 ani

bai de ce voi autohtoni nu faceti locuri de munca bine platite ,s-a nu mai apelam la straini ,e normal ca vine pentru csa forta de munca este ieftina .dar s-a ne bucuram ca la sibiu au intersu s-a investeasca ,s-au nu te uiti ce se intimpla in tara ,bai servicile la stat degeaba sunt arvunite din tata in fiu s-au fica ,noi prostimea la munca de unde vrei sa-ti plateasca indemnizatia si pensile la uni de dreptu nesimtite daca boboru nu are unde lucra ,bai sifon cel putin la sibiu nu este problema cu locurile de munca ,s-au nu vezi ca s-a triplat populatia sibiului in viitoru apropiat nu vom mai fi numai 139 000,8 de locuitori ,inmulteste cu 3 si vezi
Raspunde

@2

Acum 7 ani

Aia-i numa impresia ta, care e complect gresita
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus