Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
1°C

Turcan despre politica PSD: clientelism, arbitrariu, interes personal. Rusine!

După ce la Camera Deputaţilor, parlamentarii PSD au votat pentru scoaterea articolelor care permiteau renunţarea unilaterala la titlurile ştiinţifice din OUG 94/2014, copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan a reacționat și a catalogat gestul social-democraților ca fiind o mizerie. ”Eu cred cu convingere că PSD joacă teatru. PSD aplică tehnica din ordonanţa migratorilor. A dat ordonanța de urgență, dar fără urgență reala în fond, principalul beneficiar fiind chiar premierul Victor Ponta. Ordonanţa ajunge cu greu în Parlament, şi pentru că mizeria creată e prea mare, este corectată dar efectele au fost produse. Concluzia: Victor Ponta rămâne beneficiar, cu onoarea plagiatului "reperată". Aceasta este politica PSD: clientelism, arbitrariu, interes personal. Ruşine!”, a declarat deputatul PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

gicu

Acum 9 ani

Ea vorbeste ??? Cea care o pupa pe Udrea (Killllllll Billlll) si care se imbraca cu haine fff scupe, din salariul de bugetar si cum spunea ea din imprumuturi. Tupeu maxim...de ce nu te duci in Botosani acasa la tine ? E oare din cauza ca acolo te cunosc toti cum esti tu ?. Or fi ardelenii mai inceti...dar s-au prins cam toti cine esti!!!!!
Raspunde

florin

Acum 9 ani

in parlament este mizerie preamare- asa zice Turcan. Pai de ce ? Pt ca ati reusit sa distrugeti si acest nou PNL, cu toti borfasii din PDL. Inca un pic ......si gata cu PNL-ul.
Raspunde

cetatean

Acum 9 ani

Tinand cont de magariile facute de cei din PDL timp de 10 ani, 10 ani de furturi din banii publici, as tacea din gura sa fiu in locul ei. Locul tau este la Botoseni, aici este Sibiu !
Raspunde

...

Acum 9 ani

Cine scrie de rusine, si-a si gasit cine. M-as ascunde sa nu ma mai vada nimeni, hotilor din PDL !!!
Raspunde

MOSU

Acum 9 ani

o vedeti pe doamna redistribuita din pdl acuma obraznica in pnl a uitat ce au facut la ani cat au condus tara la dezastru ...Cu mare nesimtire se ia de toti ba chiar de psd su /ga/ du/le ciorapi ,crezand ca asa se face remarcata de conducatorul pnl si la timpul potrivit cand va fi momentul ea va fi nominalizata ca ministru invatamantului unde ea este dezastru find formata si educata de mai multi din pdl ca ca galbejitul stolojan ca ca udrea ca ca blaga stalpi ai democratiei se ved acuma prin justitie Clientelismul si interesul personal o mare Rusine aceasta exponenta al raului in pnl ....de fapt tot partidul este asa mic mic ca si turcan ea si el
Raspunde

rugaminte

Acum 9 ani

domnilor din redactie. renuntati la comentariile acestei tute. intoxica prin simpla prezenta si invita oamenii la ura. cel mai bun loc pentru dansa este in necunoscut. de acol nu poate sa faca rau. asa sa ne ajute dumnezeu
Raspunde

Mihnea M.

Acum 9 ani

Cine vorbeste !! prefacuta asta a distrus tot ce mai ramasese din PDL ,i-a umilit FDGR-ul iar cei din vechiul PNL(Cazan,Neagu Tamaian si V.Popa) au preluat puterea la Sibiu..!! sluga dracului mars !!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Sa ne imaginãm ca la ultimul Congres al PD -L d -na Udrra (cu sprijinul ex - presedintelui) ar fi castigat presedintia partidului...
Raspunde

Master

Acum 9 ani

Botoxata mincinoasa ,nu mai debita tampenii ,ma mir ca mai ai tupeul sa mai deschizi gura,nu vezi ca va baga pe capete la bulau pe voi toti portocalii penali si hoti din gasca betivului marinar?mars la fomistii tai moldoveni ca pe sibieni nu mai poti sa-i aburesti.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Chiar nu o inteleg pe CUCOANA asta ce tot vrea? TUPEU FRATE Sa mearga in Moldova ce a facut pt. Sibiu? aa facut obsesie pt. PSD , jentant ca mai are tupeu dupa ce au devalizat tara .Au taiat pensii si salarii pe vremea lor si ei au furat si acum vine sa se bage in seama.LA PUSCARIE CU TOTII SI RECUPERAT BANII SA II VEDEM IN CHIRIE SI LA PUSCARIE STAU PE BANI NOSTRI!!!!!!!!!!! POZE CU BASESCU SI UDREA .
Raspunde

teutonicus

Acum 9 ani

voi ati reusit ce nu a reusit ceausescu sa taiati vechimea in campul muncii la bugetari sa va fie rusine
Raspunde

romaneee

Acum 9 ani

Cum nu iti este rusine, \"scump-o\" ?!Voi ati distrus Romania, romanii si tot ceea ce este romanesc, furand din ceea ce redus din salarii, pensii, somaj,.. scumpind totodata totul. Piei din ochii sibienilor, locul tau nu este aici !!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus