Joi,
28.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

(P) Curajul angajaților sibieni a fost premiat la Arka Park în cadrul celei de-a III-a ediții a Campionatului de Escaladă

(P) Curajul angajaților sibieni a fost premiat la Arka Park în cadrul celei de-a III-a ediții a Campionatului de Escaladă

Sâmbătă, 10.10.2015, parcul de aventură Arka Park  Păltiniș a fost gazdă a 11 echipe alcătuite din câte patru membrii , angajați ai companiilor sibiene: HARTING Romania Manufacturing ,  Kendrion Automotive (Sibiu SRL) , NTN-SNR Rulmenti , Mainetti Romania și Compa, care și-au  dovedit agilitatea de sportivi , reprezentând cu mândrie compania din care fac parte în  cadrul  celei  de-a-III-a  ediții a Campionatului de Escaladă. 

Siguranţa, pe primul loc

Siguranţa participanților este cea mai importantă , de aceea înainte de începerea competiției fiecare participant a fost echipat cu căşti de protecţie, hamuri cu două carabiniere pentru siguranţă și scripete pentru tiroliană , iar apoi instruiți de personalul Arka Park .

Provocările  campionatului : șase trasee într-un timp cât mai scurt

Preț de câteva ore, participanții au parcurs șase trasee inedite și provocatoare  : Mov, Roșu, Albastru 2, Verde 2  , T2 și T4, ultimele două fiind trasee speciale cu tiroliane.

De-a lungul desfăşurării competiţiei , s-a remarcat dârzenia participanţilor de a duce până la capăt toate traseele. Bazându-se pe echilibru şi coordonare,  fiecare participant a  reuşit să termine  traseele din competiție, în timp cât mai scurt.

Dintre cele șase trasee, doar cel Mov a implicat participarea unui  singur concurent din fiecare echipă . Restul concurenţilor au trebuit să își ajute coechipierul să traverseze traseul, bazându-se pe coordonare și comunicare foarte buna în echipă. Celelalte cinci trasee au presupus parcugerea jocurilor de către toți concurenții . Deși nu a făcut parte din probele obligatorii ale competiției, Traseul Negru a fost parcurs la final, opțional.

IMG_5290

Traseul Negru este dificil, provocator, necesită o pregătire fizică foarte bună și este destinat tuturor celor care doresc să simtă puternic aventura. Mai exact, satisfacția completării acestui traseu este pe măsura efortului depus.

Implicare activă până la sfârșit

După o competiție extraordinară, unde cot la cot femei și bărbați au luptat să scoată un timp cât mai bun, a urmat partea de premiere.

Câștigul și distracția au fost la egalitate indiferent de locul ocupat de cele 11 echipe din cadrul companiilor sibiene , însă pe podium au urcat cele două echipe din cadrul companiei Kendrion Automotive (Sibiu SRL) – locurile I și II , iar  locul III a fost ocupat de echipa  din cadrul companiei Compa . Toți au fost răsplătiți cu trofee, medalii  ,  premii și vouchere din partea Hohe Rinne Păltiniș Hotel & Spa și Explorer Sport . Celelalte echipe au fost premiate cu medalii , trofee personalizate pe lemn și vouchere cadou din partea Arka Park.

Arka Park își dorește  dezvoltarea unei atitudini pro-sport, de fair-play și cooperare, iar prin Campionat încurajăm practicarea escaladei, ca o activitate sportivă  spectaculoasă, cu un puternic accent social și interuman, în care participanții sunt provocati să se întreaca în primul rând cu ei înșiși și cu propriile limite.

arka 2 arka 3 arka

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus