Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

KFC, Faurecia, McDonalds și Marquardt fac angajări la Sibiu

KFC, Faurecia, McDonalds și Marquardt fac angajări la Sibiu

KFC, Faurecia, Mc Donalds și Marquardt sunt doar câteva dintre cele 25 de companii care fac angajări în acest moment la Sibiu și și-au anunțat prezența la Târgul de Cariere, organizat între 28 și 29 octombrie la Centrul de Afaceri.

KFC caută să angajeze cu program full-time 30 de persoane, atât la Sibiu cât și în alte orașe de țară, în vreme ce Faurecia are nevoie de oameni pentru fabrica din Tălmaciu. Mai departe, McDonalds anunță că vrea să angajeze 20 de oameni pe poziții de ”crew” și ”manager trainee”. Câteva zeci de posturi sunt disponibile și la Marquardt, de la sculer matrițer până la ”process engineer” sau coordonator proiecte logistice.

”Evenimentul se adresează îndeosebi tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă profesională, interesați de o interacțiune directă cu angajatorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la job-urile, internship-urile sau programele de voluntariat pregătite de angajatori”, explică organizatorii Târgului de Cariere.
Târgul programează și un workshop cu tema: “Arta comunicării eficiente”, susținut de HR Specialist-ul Arvato Bertelsmann Sibiu, Adriana Samoilă.
”În cadrul workshop-ului vei învăța principiile care stau la baza unei comunicări eficiente și importanța adaptării în funcție de interlocutor”, mai spun organizatorii.
Alături de companiile menționate la târg mai participă peste 20 de alte companii, precum: BearingPoint, Ibis Hotels, Kaufland, StarAssembly, Stefanini, Billa, Auchan, Ceprocs, Harting, CGS, Kuka, Visma și altele.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus