Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Cauți un loc de muncă? În județ sunt disponibile peste 500 de posturi

Cauți un loc de muncă? În județ sunt disponibile peste 500 de posturi

Sibienii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, de pe strada Morilor, pentru a vedea care este oferta angajatorilor din județ. Cele mai multe posturi sunt disponibile în Sibiu (312), Mediaș (105), Dumbrăveni (53) și Agnita (24).

”Din totalul locurilor de muncă, 63 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator financiar, asistent manager, consilier juridic, dispecer, director vânzâri, inginer mecanic, inginer electronist transporturi, telecomunicații, inginer textile, manager al sistemelor de management al calității, prezentator radio, psiholog, programator, proiectant sisteme informatice, recepționer hotel, redactor, şef oficiu juridic, specialist îmbunătăţire procese. Restul de 440 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus