Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Atmosferă de Champions League, la Sibiu. Volei Alba Blaj a pierdut cu Piacenza, în faţa a peste 1500 de spectatori

Atmosferă de Champions League, la Sibiu. Volei Alba Blaj a pierdut cu Piacenza, în faţa a peste 1500 de spectatori

Sala “Transilvania” a găzduit, în această seară, meciul de Liga Campionilor dintre Volei Alba Blaj şi Piacenza.

Campioana României la volei feminin a pierdut primul meci de pe “teren propriu”, din grupa F, cu scorul de 3-0 (24-26, 18-25, 23-25) contra italiencelor de la Piacenza, în faţa a 1500 de spectatori. 500 dintre ei veniţi chiar din Blaj cu autocare puse la dispoziţie de club, dar şi cu maşinile personale.

De notat că formaţia din Blaj va disputa toate meciuri de acasă, din grupele Ligii Campionilor, în Sala “Transilvania” din Sibiu, pe motivul că sala echipei Alba Blaj nu este omologată pentru a organiza o competiţie de asemenea anvergură.

Antrenorul Darko Zakoc a început cu următoarea formulă: Jovana Vesovic, Leticia Boscacci, Ana Grbac, Dubravka Duric, Ivana Plchotova, Adina Salaoru și Marina Vujovic – libero, iar pe parcurs a mai intrat Silvana Chausheva.

Campioana României urmează să joace un nou meci în Sala “Transilvania” peste o lună, în compania formaţiei Dinamo Moscova.

Foto: absport.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus