Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Cum vede noul premier proiectul autostrăzii Sibiu-Pitești

Cum vede noul premier proiectul autostrăzii Sibiu-Pitești

Premierul Dacian Cioloș a declarat duminică seara, într-un interviu acordat televiziunii Digi24, că proiectul autostrăzii Sibiu-Pitești este prioritar și că el va fi urgentat. Cât privește infrastructura în ansamblu, Cioloș a spus că va acorda mai multă atenție investițiilor decât guvernul Ponta.

"Mă gândesc în primul rând la investiţiile în infrastructură, cele care ţin de Ministerul Transporturilor, chiar am discutat înainte cu două ore cu ministrul Transporturilor, care pregăteşte pentru mâine (luni -n.r.) lista cu proiectele prioritare. Vom continua anumite investiţii care au fost începute la nivel de autostrăzi, aş vrea să începem, să demarăm proiectul pe autostrada Piteşti-Sibiu, care mi se pare important", a declarat premierul Dacian Cioloş, la Digi24, precizând că, din câte ştie, în cazul acestui proiect mai trebuie să se lucreze la studiile de fezabilitate.

"E important să dăm semnalul şi pentru a putea continua lucrurile trebuie să avem prins în buget banii necesari pentru a putea începe investiţiile dacă lucrurile merg bine cu această fază de pregătire", a arătat Cioloş.
De asemenea, prim-ministrul a vorbit şi despre o altă prioritate a sa, respectiv legătura dintre Moldova şi Transilvania.
"Mai este legătura dintre regiunea Moldova şi Transilvania. Avem această prioritate şi în Masterplan şi cred că ar fi important să dăm şi acolo un semnal. Ştim că regiunea Moldova este puţin izolată de restul ţării din punct de vedere al investiţiilor, s-au făcut eforturi şi acolo cu aeroportul la Iaşi. Cred că ar trebui să dăm un semnal că legăm regiunea Moldova de restul ţării şi că nu ne concentrăm doar pe partea de nord, de nord-vest, care în continuare e importantă şi care trebuie continuată", a spus prim-ministrul.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

ger

Acum 6 ani

Sá-l rugám pe dl. CIOLOS SÁ NE CONSTRUIASCÁ O SALÁ DE POPICE ! Cu zece echipe ín judet ne-ar trebui o arená cu cel putin 6 piste - dacá nu se poate cu 8 .... Un sport traditional ín judetul SIBIU - a se vedea si vechea popicárie din Muzeul Dumbrava. De asemenea, un sport pe care pozi sá- l practici 365 de zile din an, indiferent de vremea de afará... Avem sportivi ( chiar si fosti campioni mondiali ) - avem arbitru international, precum si ARBITRU de nivel de Liga 1 - ín campionatul national, dar nu avem SALÁ !!!
Raspunde

cipi

Acum 6 ani

Poate me lipim de terenul pentru spital.
Raspunde

vasi

Acum 6 ani

nu cred in minuni
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus