Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Vlad Vasiu, președinte executiv TNL: ”Nu mai putem aștepta ca schimbarea să se întâmple natural”

25 Noiembrie 2015 15:01

Vlad Vasiu, președinte executiv TNL: ”Nu mai putem aștepta ca schimbarea să se întâmple natural”

”Încă nu este prea târziu pentru clasa politică să ia atitudine, iar tinerii implicați au obligația morală să contribuie la această schimbare”, susține președintele executiv al TNL, Vlad Vasiu într-o poziție publică luată pentru reformarea clasei politice. ”«Strada» a dat dovadă de maximă onestitate admitând că, deși clasa politică este primul responsabil pentru mersul societății, fiecare cetățean trebuie să își regândească principiile și valorile și să acționeze mai degrabă pe baza acestora decât în baza unor condiții conjuncturale.  În calitate de tânăr lider politic, consider că în situația actuală nu mai putem aștepta ca schimbarea să se întâmple natural, odată cu trecerea generațiilor, mai ales că evoluția într-un sistem viciat riscă să acapareze și generația tânără. Clasa politică trebuie reîmprospătată acum, nu neapărat pe criteria de vârstă, ci de competență și integritate”, mai spune Vlad Vasiu.

Liberalul așteaptă promovarea criteriilor de integritate din cadrul PNL pentru a începe cu adevărat o reformă politică în cadrul politicii naționale. ”Suntem datori să dovedim că Partidul Național Liberal este capabil să dea societății oameni politici serioși și integri, care sunt în măsură să respecte și să promoveze principiile democratice, Constituția și legile țării. Dar pentru acest lucru este nevoie ca și în PNL să punem: «Punct. Și de la capăt»”, a mai spus Vasiu.

Vizualizari: 1061

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Vicent

Acum 5 ani

Ce vorbesti domnule? Cat o fi costat articolul ?
Raspunde

Mihai Popescu

Acum 5 ani

Asa e. Dar nu cu incapabili și parveniți. De ăștia gen cel de sus
Raspunde

Sebastian

Acum 5 ani

Pacaliciul asta este un om cu doua-trei fete. Este un om fara principii corecte in raportul cu ceilalti oameni si isi urmareste propriul interes. Cu genul acesta de oameni, nici PNL si nici politica sibiana nu are nici o sansa. Vai de capul nostru, oameni buni!!!
Raspunde

Batrânu Sas

Acum 5 ani

Foarte buna atitudine!!! Dar ai grija Vlad daca faci doar asa de fatada pierzi mai mult decat daca taceai !!! Ca atare te asteptam sa fii perseverent si sa dai si nume incepand cu pnl Sibiu !!! Mult succes !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus