Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO-SB 32 ADM. Prins în dimineața aceasta cu 200 de metri de plase și 5 kg de pește braconat

FOTO-SB 32 ADM. Prins în dimineața aceasta cu 200 de metri de plase și 5 kg de pește braconat

Reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sibiu, împreună cu angajații Biroului Silvic din cadrul IPJ Sibiu, au reușit să prindă în această dimineață un braconier de 35 de ani, din localitatea Bradu, la scurt timp după ce plecase de pe râul Olt.

”Bună dimineața. Noi nu am dormit. Întocmim dosarul penal. Să vedem finalitatea”, au postat reprezentanții Filialei Pescarilor Sibiu pe pagina oficială de facebook.

”Acțiunea a avut la 6 dimineața, în Bradu. De mai mult timp îl urmăream, știam că se ocupă cu vânzarea de pește. L-am prins împreună cu poliția după ce a plecat de pe Olt”, a declarat pentru Turnul Sfatului Alexandru Mareș, reprezentantul AJVPS Sibiu.
Persoana în cauză a fost a fost adusă la sediul IPJ Sibiu și este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj piscicol.

braconi braconaj

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Jiji

Acum 8 ani

Tare, frate! Parca l-a prins cu cinci kilograme de heroina! :)))))))))))))))))
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

laudabila initiativa!!! e foarte bine ca asociatia pescarilor se implica in asa ceva!!!
Raspunde

popa

Acum 8 ani

bai oameni buni, ala ii doar suspect. nu cred ca aveti voie sa iti dati numarul de la masina.
Raspunde

costel

Acum 8 ani

Si din braconaj se moare de foame in Sibiu! Halal oras, halal asociatie, halal politie sibiana! Politia sibiana sta cu radarul la panda in pompele de benzina! Cat de legal este acest aspect ? Sibiu, orasul nimanui!
Raspunde

Eu

Acum 8 ani

Costele!? Esti din Vacanta Mare!? Doar asa se poate justifica prostia din cuvintele scrise mai sus!
Raspunde

@eu

Acum 8 ani

Prost e fiul lu' ma-ta!
Raspunde

Sibianul

Acum 8 ani

Mai Costele !!! cum orasul nimaniu? pai muta-te inapoi la Valcea sau la Vaslui si povestim in 3 luni....ca nu-ti mai merg tie manevrele ata ete , mie imi merge bine ca muncesc pe branci....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus