Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Meteorologii spun că nu va ninge, dar Teatrul Mic aduce ”Crăciun cu zăpadă” în fața spectatorilor

Meteorologii spun că nu va ninge, dar Teatrul Mic aduce ”Crăciun cu zăpadă” în fața spectatorilor

Teatrul Mic din Sibiu a pregătit un spectacol special pentru perioada sărbătorilor, care va avea patru reprezentații săptămâna viitoare.

”Vă invită să dăruiți un zâmbet cald cât un Crăciun în familie, un „Crăciun cu zăpadă!” Luați-vă o cană de ceai cald, puneți-vă şoşonii festivi în picioare şi veniți cu mic, cu mare la Teatrul Mic din Sibiu să ne bucurăm împreună de Crăciun. Spectacolul „Crăciun cu zăpadă” se va juca la Teatrul Mic în zilele de 21, 22, 23 decembrie, de la ora 19:00. Așa că luați-vă prietenii și oamenii dragi din viața dumneavoastră și veniți la un spectacol plin de magie și de momente care vă vor introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă”, spun organizatorii.

Teatrul Mic Sibiu este un teatru de autor care păstrează și continuă cele mai bune tradiții ale teatrului psihologic rusesc și combină ideile teatrului de repertoriu cu teatrul laborator. Este un teatru care își dorește să creeze punți culturale pentru a lega comunități.

Sepectacolul se joacă la sediul Teatrului Mic din Sibiu, situat pe strada Berăriei, nr. 2, lȃngă Inspectoratul Școlar. Rezervări se pot face pe e-mail teatrulmicsibiu@gmail.com, respectiv biletetms@gmail.com sau la numărul de telefon 076 231 3788.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus