Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Atenție în trafic: două accidente s-au produs în această dimineaţă în judeţul Sibiu

Atenție în trafic: două accidente s-au produs în această dimineaţă în judeţul Sibiu

În această dimineață, în jurul orei 7:40, în municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier pe fondul neacordării de prioritate pietonilor. Un conducător auto de 34 de ani, din Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Dumbrăvii, nu a oprit și nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversare.

Pietonul sibian, în vârstă de 43 de ani a fost uşor accidentat, fiind transportat la Unitatea Primiri Urgenţe de către conducătorul auto.

 Tot în această dimineață, în municipiul Mediaş, s-a produs un alt accident rutier.

”În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 7: 30, Biroul Rutier Mediaş a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în zona unei treceri pentru pietoni situată pe strada Lucian Blaga. O femeie în vârstă de 41 de ani şi fiul ei de 5 ani au fost accidentaţi în zona unei treceri pentru pietoni de un conducător auto, în vârstă de 70 de ani. Accidentul s-a produs în condiţii de ploaie, carosabil umed şi vizibilitate redusă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus