Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

58 de sibieni au ajuns la Urgențe după ce au căzut pe gheață

58 de sibieni au ajuns la Urgențe după ce au căzut pe gheață

Aglomerație mare la Urgențe în acestă perioadă, după ce, din cauza poleiului, doar miercuri au ajuns la spital 12 sibieni, iar de la începutul anului medicii spun că au tratat aproape 60 de pacienți după ce au căzut pe gheață.

”Din 1 ianuarie pînă în prezent avem înregistrate 58 de căzături, cu șase internări cu entorse, luxații și fracturi cauzate de căzături pe gheață. – restectiv trei bărbați și trei femei cu fracturi care necesitau siptalizare. Una dintre cele mai aglomerate zile a fost cea de ieri, cât au ajuns la noi 12 pacienți. Vârstele pacienților variază între 20 și 85 de ani și după ce sunt tratați pleacă cu recomnandări, excepție făcând cazurile grave, care necesită internare”, spun reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

xyz

Acum 6 ani

Ieri dimineata am vazut in 5 minute cel putin 20 de persoane, atat femei cat si barbati, cu incaltaminte nepotrivita sezonului rece. Iarna nu-i ca vara, asa ca lasati tocurile si pantofii e firma cu talpa lucioasa, ca ajugeti la urgenta! In anii trecuti, am vazut material antiderapant aruncat si pe trotuare. Anul acesta...pauza.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus