Sâmbătă,
04.07.2020
Parțial Noros
Acum
21°C

Galerie foto. Prima săptămână în Afganistan

23 Ianuarie 2016 20:00

Galerie foto. Prima săptămână în Afganistan

Un loc în care ajungi după părerea majorităţii doar dacă "ţi-o cauţi cu lumânarea", Afganistan poate fi şi culoare, istorie, oameni, viitor.

Culoarea vine de la soarele care arde mereu peste zi, de la deşertul care stă tot timpul lângă tine, de la cerul clar, fără nicio pată. Istoria o simţi în orice discuţie şi deşi ştii că ai în faţă un popor sărac, fără cele mai elementare lucruri din lumea modernă, imediat îţi va aminti cineva: "oameniii ăştia sunt în război de zeci de ani şi niciodată n-au fost înfrânţi". Afganii sunt majoritatea sub limita supravieţuirii, dar îi vezi chiar şi aşa mişcându-se într-un ţinut în care nici râmele de sub pământ nu sunt în siguranţă. Viitorul lor se află în mâinile copiilor care vin într-o şcoală găurită de gloanţe, nemâncaţi, care-şi găsesc bucuria supremă într-o doză de cola sau într-un meci de cricket la marginea şoselei.

Prima săptămână din Afganistan, fotografii de Alin Bratu
kandahar afganistan (Copy)
kandahar afganistan (6) (Copy) kandahar afganistan (11) (Copy) kandahar afganistan (2) (Copy) kandahar afganistan (18) (Copy) kandahar afganistan (9) (Copy) kandahar afganistan (5) (Copy) kandahar afganistan (12) (Copy) kandahar afganistan (14) (Copy) kandahar afganistan (17) (Copy) kandahar afganistan (13) (Copy) kandahar afganistan (15) (Copy) kandahar afganistan (8) (Copy) kandahar afganistan (10) (Copy) kandahar afganistan (1) (Copy) kandahar afganistan (3) (Copy) kandahar afganistan (16) (Copy) kandahar afganistan (19) (Copy) kandahar afganistan (7) (Copy) kandahar afganistan (4) (Copy)

Vizualizari: 1562

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Tudor

Acum 4 ani

Dovada ca popoarel musulmane au ramas la stadiul de acum 1000 de ani. Omul care nu evolueaza nu merita lasat in viata.
Raspunde

Medici Fara Frontiere

Acum 4 ani

O intriga mare Domnul Tudor ,cat de mult ati evoluat domniile voastre in ultímele 100 de ore , nu ani . Prin comentariul pot sa imi dau seama de intoleranta si etnocentrism, ca sa nu mai vorbesc de analfabetismul moral de care dati dovada. Cred ca mi-am raspuns singura cat de mult ati " evoluat " .
Raspunde

...

Acum 4 ani

Daca te lua in armata la Babadag sau Caracal inainte de '89 te simteai exact la fel, fara sa fie razboi.
Raspunde

Medici fara Frontiere.

Acum 4 ani

Tin sa va felicit pentru taria psihica de care dati dovada mergand acolo. O experienta unica care sper sa va fie utila si sa nu zdruncine prea tare sanatatea d-voastra psihica . Succes in continuare .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus