Vineri,
26.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Laura Vӑleanu a început recuperarea, dupӑ accidentarea de anul trecut: “Nu mӑ dau bӑtutӑ”

Laura Vӑleanu a început recuperarea, dupӑ accidentarea de anul trecut: “Nu mӑ dau bӑtutӑ”

Laura Vӑleanu, singura româncӑ participantӑ la două ediţii ale Olimpiadei – Jocurile Paralimpice Vancouver (2010) și Soci (2014), s-a accidentat la sfârșitul anului trecut, iar acum se aflӑ în perioada de recuperare. Schioarea sibiancӑ a anunţat cӑ a început deja recuperarea și cӑ își dorește sӑ revinӑ cât mai repede în competiţii.

“Nu am mai postat pentru că de când m-am accidentat şi mi-am rupt proteza, în decembrie, înainte de concursuri, singurul lucru pe care l-am avut în cap a fost cum să revin cât mai repede şi să mă reobişnuiesc cu o nouă proteză. Timp de câteva săptămâni am testat noua proteză pe pârtie, iar după am mers la tehnicianul meu ortopedic pentru a face modificările necesare, şi tot aşa zi de zi. Astfel încet, încet, mă aflu pe drumul cel bun, iar săptămâna viitoare voi concura din nou. E greu să revii la aceleaşi standarde atât de repede, dar nu mă dau bătută aici Sper să mă susţineţi în continuare ca şi până acum! Vӑ pup cu drag”, susţine Laura Vӑleanu pe pagina sa oficialӑ de Facebook.

O protezӑ ajunge și la 7.000 euro. “Aici plăteşte casă de asigurări munca tehnicianului ortopedic, iar produsele le primesc pe gratis de la firma Össur. Dacă ar fi trebuit să plătesc eu nu mi-aş fi permis nimic. Preţurile sunt de ordinul miilor de euro”, mӑrturisea sportiva într-un interviu pentru www.turnulsfatului.ro.

Citiţi și interviul “Surâsul unei campioane. Acum zece ani viaţa-i răpea un picior, azi şi-a împlinit visul de la grădiniţă: e medic şi reper în schi alpin: Sunt puternică, duc orice”

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus