Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

CSU Sibiu pregӑtește transferul unui american care s-a antrenat cu echipa încӑ de la începutul sezonului

CSU Sibiu pregӑtește transferul unui american care s-a antrenat cu echipa încӑ de la începutul sezonului

CSU Sibiu urmeazӑ sӑ înregimenteze un nou jucӑtor, care poate sӑ joace aproape pe toate poziţiile. Este vorba despre americanul Desharick Guidry, care s-a antrenat cu sibienii încӑ de la începutul sezonului. Acesta a fost prezent și pe banca lui CSU, la fiecare meci.  

fleseriu CSU-Gaz metan (9) (Copy)

Desharick Guidry, în spatele lui Dan Fleșeriu, îmbrӑcat în negru

Americanul a fost coleg de echipӑ cu Kevin Hardy, la Colegiul Mcneese State University.

“Poate aţi observat un jucӑtor pe bancӑ. Este un coleg de echipӑ din Colegiu a lui Hardy. Sper sӑ putem sӑ-l înmatriculӑm cât mai repede, sӑ avem și al șaptelea jucӑtor pentru cӑ urmeazӑ meciuri miercuri-sâmbӑtӑ, miercuri-sâmbӑtӑ. Oboseala e mare și aș vrea sӑ ajung în play-off cu toţi jucӑtorii, sӑ nu fie accidentaţi. Joacӑ pe orice poziţie, în afarӑ de 1. În Colegiu avea statistici mai bune decât Hardy”, spunea Dan Fleșeriu, la conferinţa de presӑ dupӑ meciul câștigat de CSU Sibiu cu Gaz Metan Mediaș.

CSU

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus