Miercuri,
09.10.2024
Innorat
Acum
17°C

Conducerea primăriei, în Terezian: ”Trăim ca la 1900”. ”Ne e rușine că suntem sibieni!”. ”Vă votăm, doamna primar”

Conducerea primăriei, în Terezian: ”Trăim ca la 1900”. ”Ne e rușine că suntem sibieni!”. ”Vă votăm, doamna primar”

Străzile de pământ, calea ferată, deșeurile toxice, câinii vagabonzi, șerpii și șopârlele, târgul Obor, sunt doar câteva din problemele semnalate de sibienii din  cartierul Terezian, în această seară, la cea de-a cincea întâlnire a administrației locale cu sibienii.

Totul se înregistrează

De această dată, întâlnirea s-a desfășurat într-o sală de sport, cea  a școlii nr. 18, astfel că nimeni n-a lăsat pe dinafară. S-au adus scaune din școală, oamenii s-au așezat în gradene sau pe băncuțe să asculte ce vrea să le comunice primarul Astrid Fodor. ”Scopul nostru aici nu e să vă facem promisiuni deșarte. Nu se rezolvă problemele așa ușor în administrație. Facem un pas înainte acum, aflând problemele dumneavoastră. Tot ce e aici se înregistrează, principalele idei se notează, de asemenea se filmează. Noi nu vom pune ceva pe internet ce ar putea leza imaginea unuia sau altuia”, a avertizat din capul locului Astrid Fodor. Primarul le-a adus la cunoștință sibienilor că până acum se înregistrează un duel ”probleme cotidiene” vs. ”strategia de dezvoltare a orașului”, în întâlnirile de până acum. Și problemele mărunte, sâcâitoare ale oamenilor din Terezian au început să curgă.

consultare terezian fodor (13)

Șoc. ”V-ați dus la mama dracului…”

”Primăria e total absentă în orașul nostru. Pe lângă că e absentă, nici nu răspunde la întrebări. Legat de asfaltări:Lăptăriei, Țiglari strada Lungă, toate străzile sunt neasfaltate. Trăim ca la 1900”, anunță euforic domnul Dragoș de pe strada Lăcrămioarelor. Discursul îi este oprit de aplauze.  ”De ce nu terminați străzile din oraș care sunt de zeci de ani neasfaltate? Nu aveți nici un criteriu stabilit pentru pachetele de străzi pe care le faceți. Niciodată nu mi-ați răspuns. Să-mi spuneți și mie cum le cuprindeți. Sunt 64 de străzi, v-ați dus la mama dracului cu ele și aici lângă noi nu asfaltați nicio stradă”, continuă cetățeanul, completat cu un nou ropot de aplauze.

Un alt cetățean, semnalează riguros, tehnic. ”Avem pe strada Căprioarelor probleme de canalizare de când s-a făcut strada. Au instalat aici pentru canalizare țeavă de 400. Asta leagă Șura de Hamba și de câte ori plouă, 20, 25 litri pe metru pătrat, iese în case. Gurile de scurgere sunt foarte puține, nici nu știu dacă s-a respectat sau nu proiectul. O altă problemă: Mi-e și rușine să zic că sunt sibian la cum arată poarta de intrare în oraș dinspre Mediaș. Târgul de mașini, asfaltată numai la intrarea în târg. Vin tot felul de oameni, spanioli și alte nații și mă întreabă cine e primar în Sibiu? Ce să le zic? E rușinea Sibiului intrarea dinspre Mediaș”, încheie omul, de data aceasta acompaniat doar de niște aplauze sporadice. Un sibian semnalează că pe strada Gladiolelor, mai sunt încă garaje de pe vremea lui Ceaușescu.

consultare terezian fodor (39)

Intervine Astrid Fodor: Fodor: ”Domnilor, mai avem 120 de străzi de pământ. Principiul după care se face reabilitarea, ține de celelalte utilități. În cazul străzii Lăcrămioarelor, noi am cerut de la societatea Eon Gaz o informare, să știm când au ei în plan o intervenție aici. Nu putem să ne jucăm cu banul public și să reabilităm, iar apoi să distrugem strada. Au spus că în anul 2018, nu acum”, spune Fodor, iar în sală încep comentariile. ”Între timp, am aflat și eu că nu primiți răspunsuri la solicitări. După părerea mea, funcționarul public înseamnă că este la dispoziția publicului și trebuie să răspundă. Îi am pe mine pe directorul Direcției Tehnice, este aici șefa Gospodăriei Locale, șeful Poliției Locale. Dacă aveți număr la adresă, vă rugăm să ni-l prezentați și vom vedea pentru fiecare ccaz în parte cine este răspunzător pentru lipsa răspunsurilor. Puteți să ne trimiteți mailuri, puteți trimite și pe adresa mea și așa putem lucra”, a completat primarul.

Cazul Jifa

O doamnă ridică o problemă și rămâne cu ea ridicată (sub forma unor pancarte) pe tot parcursul întâlnirii. ”Pe Drumul Ocnei stau și sunt vecină cu SC JIFA SRL. Ne-am mobilizat și am adunat 400 de semnături pentru următoarea problemă. Societatea deține autorizația de mediu de 10 ani. Are activitate de colectare, depozitare deșeuri periculoase. Am dovezi prin care s-au încălcat mai multe legi în mai multe rânduri”, semnalează femeia explicând că societatea funcționează ilegal pe o stradă neasfaltată, fără trotuare, prea aproape de locuințe. ”Suntem în 2016 și în fiecare an am mers la primărie și încă mai avem încredere doamnă primar că puteți să ne ajutați. E primul pas spre normalitate. Cerem întreruperea activității societății nu numai aici, ci în tot Sibiul, pentru că nimeni nu merită să fie vecin cu societatea asta”, spune femeia, aplaudată de toată lumea. ”Am fost amenințată că ceea ce fac e un act care-mi poate influența familia”, a mai spus ea, arătând că lucrurile sunt extrem de serioase. Femeia a rămas pe tot parcursul întâlnirii fixată pe problema ei. Se ridică în picioare, schimbă mesaje, ridică mâinile. Le strigă oamenilor să amintească de Jifa.

consultare terezian fodor (24)

Oborul și Piața Cibin

Marin Mihai cere primăriei să mute piața orașului dincolo de Obor, pe motiv că ”sunt locuri de parcare”. Și, oricum, ”în Piața Cibin, peste 60% sunt producători fictivi. Aveți posibilitatea să verificați autorizația de producători emise. Au pe hârtie terenuri pe Tractorului, Cărămidăriei… Unde au ei atâtea hectare, să producă atâtea legume?”, întreabă omul.

Mai mulți cetățeni semnalează probleme legate de calea ferată. Se adună aici mizerii, trecerile la nivel sunt periculoase. ”Întreținerea căii ferate aparține de CFR. Primăria nu poate cheltui bani pe ceva ce nu-i aparține, am făcut nenumărate sesizări să-și facă treaba. Ei spun că nu au bani și suntem într-un cerc vicios. În continuare, noi nu ne plictisim să ne adresăm CFR”, a răspuns Astrid Fodor.

Alte probleme sunt legate de prezența câinilor vagabonzi, a gunoaielor, a mizeriei de pe străzi, dar și a mulțimii de oi, vaci și porci care se cresc în acest cartier. O doamnă cere amenajarea malului Cibinului. ”Să se facă frumos. Nouă, la vârsta noastră nu mai rămâne altceva decât să ne plimbăm. N-avem un loc, sunt mașini, e mizerie. Să mai vină cineva din primărie, să stea de vorbă cu noi, că așa se face, nu așa târziu acum. Nu neapărat doamna viitor primar, că e ocupată, dar poate veni cineva!, cere doamna. ”Dacă vreau să semnalez că un vecin crește vaci și porci, mi se cere buletinul. De ce să-i dai buletinul sau numărul de buletin ca să reclami pe unul care ține porci și vaci? Să mă cert eu cu vecinul? E o hotărâre de Consiliu Local că nu se cresc animale în oraș, de ce nu se respectă?”, se întreabă un cetățean.

Câini, șerpi și șopârle

O doamnă îi cere primarului Astrid Fodor să nu acorde autorizații de construcții celor care vor să construiască blocuri. ”Noi suntem împotrivă,sunt străzi cu sens unic, înguste, fără trotuar, să se ține seama de gradul de populare al străzilor. Vom depune un memoriu prin care solicităm ca primăria să nu elibereze nicio autorizație de construcții”. Fodor încearcă s-o liniștească: ”Dacă nu s-a emis deja autorizația, vă pot spune că se va face strict doar în funcție de ce permite PUG-ul Sibiului”, a răspuns Fodor. ”Să vezi ce case își trage ăla”, vine o completare a unui hâtru. Din public, o doamnă completează și ea încurajator: ”vă votăm, doamna primar!”

consultare terezian fodor (35)

Se cere un parc pentru rulote cu energie electrică, dușuri și apă. În privința cartierului Tineretului părerile sunt împărțite. Vecinii cartierului se plâng de proprietarii de aici că aduc gunoaie în pubelele lor și că nu au contract cu nicio firmă de salubritate. Cei din cartier susțin că zonele mărginașe sunt un focar de boli și primejdii. ”Sunt șerpi, șopârle, dacă scapă copiii o minge acolo, mie mi-e frică să mă duc după ea. Sun căpușe, sunt oi acolo. Am doi copii și mi-e frică să-i las acolo. Am făcut sesizări pentru câini. Și câinii de la oi ne deranjează și vin și rostogolesc pubele de gunoi”, își spune oful o doamnă.

Minutele se scurg, iar oamenii vin și pleacă de la sala de sport într-o foială permanentă. Problemele se repetă și ele și subiectele intră, ca aproape în toate celelalte cartiere, în același calapod: străzi de pământ, gunoaie, locuri de parcare. Ce a adus nou Terezianul sunt porcii, vacile, oile și șerpii. Mâine urmează cartierul Gușterița…

foto Silvana Armat

consultare terezian fodor (38) consultare terezian fodor (37) consultare terezian fodor (36) consultare terezian fodor (33) consultare terezian fodor (32) consultare terezian fodor (30) consultare terezian fodor (29) consultare terezian fodor (28) consultare terezian fodor (27) consultare terezian fodor (26) consultare terezian fodor (23) consultare terezian fodor (21) consultare terezian fodor (20) consultare terezian fodor (18) consultare terezian fodor (17) consultare terezian fodor (16) consultare terezian fodor (15) consultare terezian fodor (12)

consultare terezian fodor (10) consultare terezian fodor (9) consultare terezian fodor (7) consultare terezian fodor (6) consultare terezian fodor (5) consultare terezian fodor (2) consultare terezian fodor (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

26 comentarii

Sibian

Acum 8 ani

Groaznic ce citesc, parca nu s-a facut nimic in Sibiu . Asa multe probleme. Viitorul primar are foarte multe de facut. Dl.Iohannis a facut ce a putut.
Raspunde

un cititor

Acum 8 ani

Hai disari de aici. Pupincuristule !!!
Raspunde

...

Acum 8 ani

Urmaresc din presa aceste intalniri si nu pot sa nu imi aduc aminte cum de foarte multi ani primaria Sibiu nu a plecat urechea deloc la doleantele cetateanului. Din pacate si fostul primar si actualii organizatori ai acestor "intalniri cu cetateanul in al 12-lea ceas" au avut in maini toate parghiile ca sa asculte si parerea cetateanului si sa faca ceva cu orasul asta dar le-au ingnorat cu desavarsire. Si in final avem ce se vede: o multime de probleme serioase ascunse sub pres. Acesta e rezultatul regimului "zero audiente" si zero consultare cu cetatenii. Am fost prin orase mult mai modeste ca Sibiul si mi-a fost rusine sa constat ca la ei se poate si la noi inca nu (reciclare adevarata, consultari cu cetateanul, audiente)... Sibianul de buna credinta a tot tacut si asteptat sperand ca noul tatuc va face pana la urma ce e bine. Acum dupa atata amar de vreme tatucul a plecat pe o treapta mai inalta si sibianul a ramas cu problemele cele vechi. Ma bucura aceste consultari de al 12-lea ceas si sper ca nu-s doar smecherie electorala.
Raspunde

Misu

Acum 8 ani

Sibiul este cel mai "căpușat" oras. Si la propriu si la figurat. Suntem demni de mila daca din cei 10 săsălăi care mai traiesc aici, 9 sunt sefi. Or fi romanii atat de prosti?
Raspunde

pt misu

Acum 8 ani

nu sunt romanii prosti dar organizarea si seriozitatea lasa de dorit. mergi de ex. pe valea prahovei numai plasticuri asa ca mai incet cu mandria romaneasca
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Maine urmeaza cartierul Gusterita....hiene, struti, girafe si hoarda de elefanti :) Acum serios, sare in ochi o problema serioasa, si estetica, lipsa spatiilor verzi (amenajate !). Vegetatie avem destula, pe marginea drumurilor si in gradini, si har domnului Sibiul e 2/3 oras de case si gradini (din fericire !), dar mentinute prost si construit dupa capul fiecaruia, asa deversitate si coloristica la garduri numai in Rusia mai vezi ! Ne omoara atata ''creativitate'' !!! Sare in ochi urbanismul semi-rural, majoritatea cartierelor de case din Sb. au fost create in anii 1920-1950, si de atunci cam asa a ramas, apoi au venit anii 90+ cu urbanism salbatic in care pe o parcela lunga, normal de o casa si gradina, au rasarit cartiere de blocuri ori vile, exemplu latura marginasa a Tiglariului. Arata hidos si haotic ! Sunt atat de multe probleme de ordin personal si comunitar..... Astrid C. Fodor are o misiune grea, si tind sa cred ca nu e doar o campanie prematura, speram.... Preia probleme create sau tinute la san in ultimii 14 ani cu Johannis la Primarie, care oricum nu prea discuta cu oamenii. Oricat de pro Johannis am fost, greu sa nu vad carentele din perioada sa. In afara de reabilitat strazi si inlocuit poduri, nu am prea vazut la domnia sa idei pentru oras, cel putin nu puse in practica. Restul de evolutie a fost si este mediul privat. Putea putin mai mult cu echipa si imaginea care a avut -o la un moment dat. Nevoia oamenilor de a comunica este mare, dar sa inteleaga si faptul ca Primaria nu poate face totul, unele situatii tin si de dansii.
Raspunde

cetateanul

Acum 8 ani

Problema este ca s-a ridicat f. sus stacheta cu evenimentele legate de " capitala europeana a culturii" si apoi ritmul de dezvoltare al orasului, cred, nu a fost anticipat corect. Acum este nevoie de o viziune de dezvoltare care sa ridice si cartierele. Planuri sunt, le-am vazut popularizate dar trebuie sa le si aplice cineva. Multe frustrari vin, din ceea ce citesc, din convieturiea cu ceilalti si lipsa de civilitate. Oare sa fie nevoie de un " cod de conduita" al sibienilor si implicit o mai mare implicare a politiei comunitare?
Raspunde

Unul

Acum 8 ani

"Johannis a făcut ce a putut" adică piata mare pe împrumut unde ne-a prostit ani de zile cu circ, teatru si multe artificii. Cam asta în 15 ani de mandat. + vacantele în California Apoi s-a dus la Cotroceni. Abia acum vede lumea ce mare edil sef am avut. Don păcate Astrid Fodor nu e decât o simpla urmasa a fostului primar. Vine tot de acolo a fost ani de zile Viceprimar Si nu a interesat-o , acum brusc în an electoral părerile sibienilor contează. Praf în ochii alegătorilor. Atat.
Raspunde

cetateanu europeanu

Acum 8 ani

Adevarul este ca trebuie sa mai punem mana si noi, locuitorii orasului.
Raspunde

@Unul

Acum 8 ani

Ai mare dreptate,din pacate ,atat klaus-6 case cat si casnica fodor au aburit sibienii cu Sibiu cel mai....oras din tara ,cu Sibiu-capitala culturala ,cu circul estival ieftin pe picioroange ,cu centrul vopsit si pavat de ochii lumii ...cand de fapt Sibiul are si acum zeci de strazi de pamant,periferiile jalnice nu-i intereseaza pe fostii si actualii edili,totul e doar o bataie de joc si o sifonare a banului sibianului pe sistemul"inafara-i vopsit gardu'...inauntru leopardu".
Raspunde

un cititor

Acum 8 ani

Ce titlu stupid ".....Vă votăm, doamna primar”". Ei, uite ca eu NU o sa o votez !!!
Raspunde

Odin

Acum 8 ani

Pentru toti carcotasii de mai sus, ce bun primar a fost Dan Condurat!
Raspunde

SCHIAU ANDREI

Acum 8 ani

Mai Odin...dupa logica ta ar trebui sa tacem din gura si sa acceptam orice. Doar fiindca Condurat a fost cum a fost in perioada aia tulbure de la sfarsitul anilor 90 nu inseamna ca oricine dupa el e roz. Chiar nu. Asta am crezut intr-adevar cu Johannis... din pacate... gogoasa mare si scumpa. Ca alea din targul de Craciun din piata. Acum sa nu uitam Doamna Fodor a fost viceprimar in Sibiu din 2008!!!!! Pana acum nu a fost la O SINGURA intalnire cu oamenii astia din cartierele Sibiului. Nici ea nici nimeni din Primaria Sibiu. De ce sa o crezi acum cand e an electoral. Ba mai mult este urmasa lui Johannis care nu a dat O SINGURA audienta ani buni. Nu fiti naivi ... ati papat circ, festivaluri, concerte pe multi bani, ai nostri bani, de la conducerea orasului astuia. Praf in ochi, strazi de pamant, cartiere uitate, dezvoltare urbana aiurea, niciun proiect de amploare macar demarat doar aceleasi promisiuni si povesti. Sibiul are o imagine buna in exterior dar e un produs scump, mediocru foarte bine ambalat.
Raspunde

Odin

Acum 8 ani

OK, sa zicem ca sunt de acord cu tine. De fapt sunt de acord, dar nu 100%. Si acum vine intrebarea, ce propui concret? Este usor sa ridici probleme, dar sa nu vii si cu propuneri concrete pentru solutionare. Nu pune placa simplista, alt primar si nu sas!
Raspunde

Cetateanul Neturmentat

Acum 8 ani

Titlul articolului,ma refer la succesiunea frazelor,face toti banii!Pe de alta parte nu inteleg cum cel mai frumos si mai bine gospodarit oras din tara,acum un an,s-a transformat in ce vedeti(cititi) cu totii.Ma duce cu gindul la patania lui Bula care a intrat in Partid si stiti voi ce-a patit!
Raspunde

Gheorghe V.Oprea

Acum 8 ani

Ati inceput campania domna primar.Nu va este rusine?pana acum ce ati facut ?de ce nu ati venit prin cartiere sa intrebati oameni ce probleme au?Nu vrem un primar condus de Cotroceni.Matale esti ca mararu n supa.Din toti sibienii numai sasalaii sunt buni?Asa ne trebuie....si femeea de servici era consilier la primarie din partea Forumului German.Si apropo, ce ati facut cu vechiul pod de la p ta Cibin?era monument istoric, dar l au furat tiganii pentru fier vechi,este adevarat?gurile rele spun ca, cu complicitatea dv. si a arhitectului sef.Dragan.Adevarat sau fals?
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Scrii prostii, vechiul pod nu era monument istoric, ca el sunt, sau erau, multe in tara si fostul imperiu (construit 1909), mai este unul pe drum spre Cisnadie. Structura podului (arcele) sunt pastrate in depozitele primariei, vor fi folosite la un nou pod, probabil pietonal. Nu avea podul nimic atat de rar, frumos sau estetic incat sa fie declarat monument istoric, doar vechimea, si durata de viata a podului oricum expira prin 1940 sau 50, deci daca nu veneau comunistii, podul era inlocuit demult !
Raspunde

Fosa septica ecologica

Acum 8 ani

E important ca oricine va conduce acest oras sa depuna eforturi pentru ca omenii sa aiba parte de conditii de trai civilizate. Nu mai putem accepta jumatati de masura si oameni ineficienti, alesi pe criterii politice...
Raspunde

Gheorghe V.Oprea

Acum 8 ani

o sa verificam unde este podul,dar in primarie se intampla multe lucruri traznite.Poate ne spune primarita,de ce a aprobat majorarea pretului de la apa canal, numai pentru ca Niculescu nu a fost in stare sa termine un proect european?DNAUL alo,nu i verifica nimeni ce fac astia cu banii?
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Ar fi excelent ca cineva sa verifice in care din depozitele Primariei se afla ce a mai ramas din pod, totusi este vorba de un bun public, banuiesc, nu cunosc exact situatia juriica a unui pod, dar clar a fost folosit de toti timp de generatii si a facut parte din peisaj si istoria orasului.
Raspunde

Bratu

Acum 8 ani

Nu va mai agitati. Intalnirile sunt propaganda electorala mascata . Orasul va fi in continuare condus de marile corporatii germane care dicteaza politica orasului. Oricum, decat vreo vinitura sudista prefer ratiunea occidentala chiar daca este un pic aroganta.
Raspunde

Bratu

Acum 8 ani

Nu va mai agitati. Intalnirile sunt propaganda electorala mascata . Orasul va fi in continuare condus de marile corporatii germane care dicteaza politica orasului. Oricum, decat vreo vinitura sudista prefer ratiunea occidentala chiar daca este un pic aroganta.
Raspunde

adrian

Acum 8 ani

citeam pe aici ca se agita lumea... eu zic ca nu e rau sa spui ce te doare. ce e rau este ca pana acum nu a ascultat nimeni si nu a facut nimeni nimic sa initieze asa ceva... altii zic campanie electorala... si ce daca (stiu ca nu e legal)...dar macar acum afla toata lumea ce doare pe toata lumea...... ce nu imi place este ca nu se discuta probleme majore... spitale mai bune... gradinite scoli mai sigure mai dotatemai performante.... sau siguranta publica (a sotiei copilului, casei, masinii). altii injura ca Johanis nu a facut tot... ptr mine a facut suficient. Mi-a oferit posibilitatea sa lucrez... in alte orase mai verzi si mai frumoase... mori de foame..
Raspunde

Marius

Acum 8 ani

In Sibiu s-a făcut destul de mult si destul de bine. Exista un program sistematic de asfaltare a străzilor si asta împreuna cu reabilitarea infrastructurii subterane. Depinde de companiile mari de rețele (telefoane si mai ales gaz), care nu prea dau socoteala primăriei. La începutul anilor 90 Sibiul avea doar circa 40% străzi asfaltate. Mai este mult de lucru dar sa nu uitam de unde am plecat. Sa nu uitam ce însemna Sibiul acum 20 de ani si ce înseamnă acum. Este într-adevăr nevoie de transparentă din partea autorităților dar si de inițiativa si spirit civic din partea oamenilor si mai ales de solidaritate. Eu am venit in Sibiu in 1990 si am zis ca nu ramân mai mult de max. 2 ani. Acum cred ca este unul din cele mai bune de trăit orașe din țara. E nevoie de realism si perseverenta, si mai ales de corectitudine. In ce privește Cartierul Tineretului, e nevoie de aplicarea mai ferma a planului de urbanism (multe constructii haotice), de stimularea oamenilor sa-si termine odată casele si de implicare a primăriei pentru întreținerea minimala a zonelor verzi. Este de asemenea destul de simplu sa se verifice existența contractelor de ridicare a gunoiului la fiecare gospodărie. Exista o hotarâre de consiliu local in acest sens.
Raspunde

Zic și eu

Acum 8 ani

Oare un certificat de urbanism, o Autorizație de construire, un proces verbal de recepție la finalizarea lucrărilor a scos cineva în ultimii 4 ani??? Oare de doamna Chuck Norris a autorizatilor (doamna Carmen Lazăr) de super super Arhitecta șefa știți ceva? De Puz-uri (Plan urbanistic zonal) ce costa mii de euro și sunt făcute Nu de primarie, ci de un singur pârlit pentru tot cartierul? De extinderile de rețele (gen apa, canal, curent ca foc se poate și cu lemene) ce se fac în sprijinul oamenilor? Zic și eu
Raspunde

navetistul

Acum 8 ani

O GRAMADA DE PUPINCURISTI!! De ce sa punem mana sa facem noi ceea ce ar trebuii sa faca primaria cu taxele luate de la noi??? Chiar credeti ca sibiul asta arata asa de bine??? sibiul nu e decat un targ, viata se desfasoara ca la sat....e viata doar in centru si in mizeria aia de obor duminica...nu sunt parcuri cu locuri de joaca decente, strazile si mai ales viabilitatea sunt deplorabile...sa-l lauzi pe presedintele navetist pentru ca a dezvoltat centru?? in defavoarea celolalte cartiere?? e viata doar in centru ...afacerile merg doar acolo...la targ...oare cum e posibil sa stea lumea la coada sa manance mici facuti cu mana de jegosul ala?? tiganii fac legea in targ si peste nu mult timp si-n sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus