Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

Cercetătorii români au descoperit un superaliment care întărește imunitatea împotriva celor mai periculoase bacterii

Cercetătorii români au descoperit un superaliment care întărește imunitatea împotriva celor mai periculoase bacterii

O echipă de cercetători de la Romvac, cel mai mare producător de vaccinuri veterinare din România, a inventat un ou super-aliment, hiperimun, adică un produs alimentar care, prin intermediul unei cure făcute timp de o lună, imunizează organismul împotriva celor mai periculoase bacterii.

Cei care urmează cura sunt imunizați împotriva Escherichia coli (cea care a infectat bebelușii din județul Argeș), Acinetobacter baumannii, Streptococcus pneumonia, Escherichia coli, Staphylococcus pneumonia, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium.

De precizat și că oul de la Romvac nu este medicament, ci un aliment care reprezintă un sprijin imunitar pentru organism și care se poate administra la orice vârstă, inclusiv gravidelor sau mamelor care alăptează.

”Ouăle sunt produse de găini obișnuite, într-o fermă autorizată din România, dar al cărei nume am convenit să nu îl facem încă public din motive ce țin de faptul că noi am depus șase brevete de invenție pentru munca noastră la Romvac. Până nu se finalizează formalitățile, ne străduim să păstrăm cât mai multe aspecte logistice pentru noi din teama ca tot ce am descoperit noi să nu fie apoi însușit de alții”, a explicat Constantin Chiurciu pentru agrointel.ro.
Ou hiperimun PC2 se prepară prin introducerea lui ca atare, în apă clocotită (100°C) și fierbere timp de 4 minute, după care se introduce rapid sub jet de apă rece. După fierbere, gălbenușul trebuie să fie moale. Oul poate fi consumat și sub formă de șodou, amestecat cu lapte călduț si miere, fie integral (pentru persoanele care tolerează albușul), fie numai prin folosirea gălbenușului. Consumul Oului hiperimun PC2 se repetă zilnic, timp de minim 30 de zile, consecutive. Se va consuma un ou pe zi. La persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau cu afecțiuni cronice, consumul oului se poate face în mod susținut, timp îndelungat.

Oul hiperimun este disponibil în prezent prin comandă online pe www.imunoinstant.ro sau direct, la sediul Romvac din Voluntari.

Mai multe informații despre gama imunoinstant și oul hiperimun puteți afla și sunând de luni până vineri, între 7.30 și 14.30, la numerele: 021/350.31.09; 021/352.00.70; 021/352.00.74

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus