Luni,
30.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-3°C

Poliția a lovit SMURD-ul, pe Valea Oltului

Poliția a lovit SMURD-ul, pe Valea Oltului

Drumul Național 7 a fost blocat, în această dimineață, în urma unui accident rutier în care, inițial, a fost implicată o mașină și un camion care transporta lemne. Lucrurile s-au complicat, însă, din cauza unei coliziuni suplimentare.

Inițial, o mașină a intrat într-un camion care transporta lemne, în zona localității Tuțulești, din județul Vâlcea. Coliziunea nu a fost foarte violentă, iar singurul rănit, din autoturism, a refuzat transportarea la spital. O mașină SMURD apucase să ajungă la fața locului, însă echipajele medicale au decis să se întoarcă la Brezoi, fără pacient.

Traficul a fost blocat, în urma acestui accident. Mașinile așteptau în coloană, așa că echipajul de Poliție care urma să facă cercetările a intrat în depășire, ca să ajungă la locul coliziunii. Din sens opus venea, însă, ambulanța SMURD. "Echipajul de Poliție depășea coloana în așteptare pentru a face cercetarea la fața locului. Avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. A avut loc o coliziune între SMURD și mșina de Poliție. Nu sunt răniți", au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Traficul pe Valea Oltului a fost reluat, în urmă cu puțin timp. Se circulă însă cu dificultate, pe un fir, alternativ.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Life

Acum 6 ani

Sunt curios cine avea prioritate smurd fara pacient sau politia
Raspunde

Agentul 009

Acum 6 ani

Prioritate avea evident Politia,aflata in misiune.SMURD nu era in misiune ci ''in retragere''.Sper ca nu ai permis de conducere!
Raspunde

cetateanul

Acum 6 ani

Ar fi vesel daca nu ar fi trist...si totusi cine a incalcat legea???
Raspunde

Agentul 009

Acum 6 ani

Vezi raspunsul de mai sus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus