Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Poliția a lovit SMURD-ul, pe Valea Oltului

Poliția a lovit SMURD-ul, pe Valea Oltului

Drumul Național 7 a fost blocat, în această dimineață, în urma unui accident rutier în care, inițial, a fost implicată o mașină și un camion care transporta lemne. Lucrurile s-au complicat, însă, din cauza unei coliziuni suplimentare.

Inițial, o mașină a intrat într-un camion care transporta lemne, în zona localității Tuțulești, din județul Vâlcea. Coliziunea nu a fost foarte violentă, iar singurul rănit, din autoturism, a refuzat transportarea la spital. O mașină SMURD apucase să ajungă la fața locului, însă echipajele medicale au decis să se întoarcă la Brezoi, fără pacient.

Traficul a fost blocat, în urma acestui accident. Mașinile așteptau în coloană, așa că echipajul de Poliție care urma să facă cercetările a intrat în depășire, ca să ajungă la locul coliziunii. Din sens opus venea, însă, ambulanța SMURD. "Echipajul de Poliție depășea coloana în așteptare pentru a face cercetarea la fața locului. Avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. A avut loc o coliziune între SMURD și mșina de Poliție. Nu sunt răniți", au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Traficul pe Valea Oltului a fost reluat, în urmă cu puțin timp. Se circulă însă cu dificultate, pe un fir, alternativ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Life

Acum 8 ani

Sunt curios cine avea prioritate smurd fara pacient sau politia
Raspunde

Agentul 009

Acum 8 ani

Prioritate avea evident Politia,aflata in misiune.SMURD nu era in misiune ci ''in retragere''.Sper ca nu ai permis de conducere!
Raspunde

cetateanul

Acum 8 ani

Ar fi vesel daca nu ar fi trist...si totusi cine a incalcat legea???
Raspunde

Agentul 009

Acum 8 ani

Vezi raspunsul de mai sus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus