Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
-1°C

Primul flashmob internațional de dans indian, la Sibiu

Primul flashmob internațional de dans indian, la Sibiu

 

Atmosfera de Bollywood revine la Sibiu. După ce la sfârșitul lunii ianuarie  centrul orașului a fost transformat într-un  imens platou de  filmare pentru o casă de producție de la Bollywood, acum devine ring de dans pentru iubitorii de dansuri indiene, printr-un flashmob.

Sibienii au posibilitatea să ia parte la primul flashmob de dans indian, la Sibiu. Evenimentul va avea loc pe 19 martie, de la ora 12. Flashmob-ul  se va desfășura și la București, dar și în timp real cu ţări precum India, Germania, Slovenia, Polonia, Austria, Brazilia, Italia, Grecia, Finlanda, Dubai, Portugalia.

Organizatorii au anunțat pe evenimentul de pe facebook că pentru un spectacol adevărat este nevoie de prezență la repetiții. Acestea au început din 29 februarie, la Casa de Cultură a Studenţilor, la parter,  în zilele de luni, miercuri şi vineri, de la ora 20 până la 21.

Locațiile şi orele vor fi anunţate în cursul lunii martie, spun organizatorii.

Sursă foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus