Joi,
02.07.2020
Ploi Scurte
Acum
29°C

Studenții ULBS au fost medaliați la Concursul Internațional de Robotică

05 Aprilie 2016 12:31

Studenții ULBS au fost medaliați la Concursul Internațional de Robotică

Echipele Facultății de Inginerie din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au obținut două medalii la Concursul Internațional de Robotică ROBOTEC-2016, care s-a desfășurat în perioada 01-03 aprilie, la Universitatea Politehnică din Timișoara.

Echipele Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au câștigat premiul I la proba de ieșire din labirint (”maze”) – echipa CyberTech condusă de prof. dr. ing. Sever-Gabriel RACZ și asist. dr. ing. Mihai CRENGANIS și premiul III la proba ”freestyle” – echipa Vision condusă de prof. dr. ing. Laurean BOGDAN.

Echipa CyberTech mulțumește sponsorului Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu pentru susținerea acordată la construirea robotului câștigător.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Odin

Acum 4 ani

Felicitări tuturor! Studenților, profesorilor și sponsorilor. Ar fi fost frumos sa cunoaștem și componența echipelor. E momentul lor de "glorie", nu?
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

prof. dr. ing. Sever-Gabriel RACZ este un profesor in adevăratul sens al cuvântului. Felicitări tuturor.
Raspunde

Vik

Acum 4 ani

prof. dr. ing. Sever-Gabriel RACZ cel mai tare prof din ULBS. Sa-ti tine Dumnezeu naravu. Semnat: un fost student ULBS
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus