Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Sfaturi medicale pediatrice, de aplicat acasă, pentru părinții sibieni

Sfaturi medicale pediatrice, de aplicat acasă, pentru părinții sibieni

Un medic din cadrul serviciului Peditel 1791 vine la Sibiu pentru a susține un seminar destinat părinților care vor să afle câteva practici medicale pe care le pot aplica acasă, atunci când au nevoie de intervenția unui medic pentru copilul lor. Evenimentul Urgențe copii și sfaturi medicale pentru acasă”, va avea loc sâmbătă, în Sala Oglinzilor a Forumului Democrat German, începând cu ora 10.

În prima parte a seminarului, medicul Peditel 1791 va explica, pe înțelesul tuturor celor prezenți, care sunt primele acțiuni pe care trebuie să la ia un părinte care se află pus în fața unor diverse situații: febră, convulsii febrile, vărsături, tuse, diaree, dureri, fracturi sau traumatisme, înțepături de insecte, aspirația unui corp străin, reacții alergice, plânsul sau agitația unui sugar și multe altele. Cea de-a doua parte este dedicată răspunsurilor la întrebări venite din public.

 “Atunci când copilul nu se simte bine, o practică des întalnită între părinți este aceea de a căuta informații medicale pe internet, în grupurile online sau pe forumuri. Dezavantajul acestui lucru este că sursele din mediile online nu sunt întotdeuna cele mai credibile. De aceea, scopul acestui eveniment este de a informa părinții cu privire la ceea ce ar trebui să facă atunci când copilul lor se află într-o situație medicală îngrijorătare”, a spus Corina David de la Sprijin pentru mame, organizatorul evenimentului.
Peditel 1791 este un serviciu dedicat părinților care au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sănătatea copiilor lor. A început ca proiect pilot în Cluj Napoca, iar în 22 de luni de la înființare a preluat peste 18.700 de apeluri, din care aproximativ 72% au fost soluționate prin sfaturi medicale aplicabile acasă. Call-center-ul pediatric Peditel 1791 poate fi apelat non-stop prin formarea numărului scurt 1791, un număr cu tarif standard.

Taxa de participare la eveniment este de 25 de lei de persoană. Rezervările se fac la [email protected] sau la tel 0724.216.991.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus