Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Juniorii CSȘ Handbal Club Sibiu, aproape de o calificare mare la turneul semifinal: “Se formează o generaţie frumoasă”

Juniorii CSȘ Handbal Club Sibiu, aproape de o calificare mare la turneul semifinal: “Se formează o generaţie frumoasă”

Juniorii CSȘ Handbal Club Sibiu au obţinut locul al 5-lea la turneul euroregional RO7 –  juniori IV (nӑscuţi în anul 2003/2004) – care a avut loc la Fӑgӑraș, între 9 și 10 aprilie, și unde au fost prezente nu mai puţin de 12 echipe. Din pӑcate pentru sibieni, locul 5 nu le-a permis sӑ se califice la turneul semifinal, pentru cӑ doar primele patru echipe s-au calificat mai departe.

Rezultatele juniorilor:

CSS HC Sibiu - Dinamo Bv - 18 - 12

CSS HC Sibiu - HC Sf. Gheorghe 10 - 0

CSS Făgăraş - CSS HC Sibiu 20 - 12

LPS Tg Mureş - CSS HC Sibiu 24 - 20

CSS HC Sibiu - CS Sporting Ghimbav 23- 18

A fost un turneu foarte reuşit pe euroregiunea RO7 centru cu participarea reprezentantelor judeţelor Sibiu, Brașov, Alba, Covasna, Harghita şi Mureş, în care Sibiul a fost reprezentat de o selecţionata a CSȘ - Handbal Club Sibiu. Echipa noastră a avut o prestaţie foarte bună reuşind trei victorii din 5 meciuri. Micuţii handbalişti au fost aproape de calificare la turneul semifinal ocupând locul V, doar primele 4 au mers mai departe. Important este că am reuşit un progres foarte mare de la turneul precedent din luna decembrie 2015, am progresat mult şi asta contează. Se formează o generaţie frumoasă, din nou, la nivel juvenil, în Sibiu. De remarcat cӑ turneul a fost organizat foarte bine de către CSM Făgăraş”, a declarat antrenorul Matei Damian, pentru Turnul Sfatului.

Lotul sibienilor: Heirling Nikolas, Zugravu Tudor, Mustetea Raul, Gorcea Alexandru, Turbucz Bogdan, Pavel Alex, Şandru Darius, Anton Alexandru, Solomon Paul, Balu Alexandru, Stancu Călin, Toader Cristian. Antrenor: Matei Damian și Gabriel Șofronici.

foto: Facebook HC Sibiu

 

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

sibian

Acum 5 ani

Felicitari profesorilor! Felicitari copiilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus