Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

HOTEL CONTINENTAL FORUM SIBIU ANGAJEAZĂ

HOTEL CONTINENTAL FORUM SIBIU ANGAJEAZĂ

Bellboy/Curier Bagajist

Te asteptam sa te alaturi echipei noastre daca ai:

- Atitudine pozitiva, prezenta agreabila, orientare catre client; - Proactivitate, flexibilitate, capacitatea de a gasi solutii si a rezolva probleme; - Bune abilitati de comunicare si relationare, lucru in echipa; - Dorinta de a invata lucruri noi; - Capacitate de efort fizic; - Student sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil turism sau geografie; - Limba engleza nivel mediu; - Disponibilitate la program de lucru in ture.

Descrierea jobului:

- Efectuarea de servicii suplimentare pentru oaspetii hotelului: transportul bagajelor, servicii de curierat si alte comisioane. - Implicarea activa in asigurarea ambientului potrivit in zona de receptie, parcare, lifturi, prin intretinere curatenie, iluminare etc. - Supraveghere parcare.

Oferim : Salariu fix negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei. Facilitati acordate angajatilor in cadrul hotelurilor Continental si Ibis. Planuri de Dezvoltare Profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei.

Persoanele interesate pot trimite Cv la adresa de email: [email protected] sau pot obtine informatii suplimentare la telefon 0372692629.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Matyas Andrei

Acum 7 ani

Poate sa ceara masteratul de ce nu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus