Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Peste 5000 de sibieni au luat lumină din Dumbrava Sibiului

Peste 5000 de sibieni au luat lumină din Dumbrava Sibiului

Peste 5000 de turişti și localnici au asistat noaptea trecută la Slujba de Înviere organizată în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Biserica de lemn din Bezded, care poartă hramul Sfinţiilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, a fost gazda ceremonialului religios.

De asemenea, slujba a avut loc şi în aer liber, în poiana din faţa bisericii, lângă mai multe case tradiţionale din Muzeu. Aici, credincioşii au cântat în cor ,,Hristos a înviat din morţi (…)” şi au luat lumină la mizeul nopţii.

 Biserica din Bezded este un monument  construit 100% din lemn, datat în anul 1759. In noaptea de Înviere, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a fost deschis şi iluminat de la ora 23 şi a rămas aşa până la finalul slujbei religioase. 5

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Vicent

Acum 7 ani

Alo Streza ...! Credincioșii iubesc lemnul !...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus