Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
32°C

O fetiță de 11 ani din Sibiu reprezintă România la Miss Univers 2016

O fetiță de 11 ani din Sibiu reprezintă România la Miss Univers 2016

Micuţa Bianca Drăghiciu, în vârstă de doar 11 ani, este reprezentanta țării noastre la concursul Little Miss World Universe 2016, desfășurat în Bodrum, Turcia.

La concurs mai participă reprezentate din ţări precum  USA, Ucraina, Armenia, Cipru, India, Kârgâztan, Muntenegru, Africa de Sud, Grecia, Turcia și Bulgaria.

Bianca frecventează de aproape cinci ani cursurile Şcolii de Modeling Cleopatra Popescu, timp în care a reușit să-și formeze prezenţa scenică, să-şi învingă emoţiile din faţa aparatelor foto sau să-şi formeze deprinderi şi aptitudini necesare pentru acest gen de competiții.

”Prin bogatul portofoliu obţinut în urma numeroaselor prezentări de modă şi şedinţe foto, pentru designeri vestimentari sau magazine de profil  (broşuri, bannere publicitare, afişe şi reclame pentru diverse brand-uri sau evenimente mondene) dar şi ca prezentatoare în cadrul unei emisiuni TV din Brasov, Bianca i-a convins  pe organizatorii concursului ca este în măsură să ne reprezinte cu succes ţara în cadrul Little Miss World Universe 2016”, spun reprezentanții școlii de modeling din Sibiu.
Timp de 10 zile, pe durata aşa numitei tabere de frumuseţe, Bianca va trebui să accepte provocările unei astfel de competiții: ședințe  foto, mers şi prezenţă scenică, dezinvoltura, cultură generală sau alte probe specifice.
”Indiferent de rezultatul pe care îl va obţine Bianca, această experienţă timpurie cu siguranţă o va ajuta în cazul în care va decide să continue cu o carieră în domeniul fashion”, mai spun reprezentanții școlii sibiene de modeling.
credit foto: A&M Photo

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 5 ani

parinti dusi cu pluta...la 11 ani fata aia trebuie sa-si vada de scoala nu sa o trimita ma-sa printre pupeze
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus