Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Școala de Bursă din Sibiu începe mâine un nou modul

Școala de Bursă din Sibiu începe mâine un nou modul

Școala de Bursă din Sibiu, o serie de cursuri pentru fanii pieței de capital - neinițiați, inițiați și investitori activi, programează pentru joi, 12 mai, cel de-al doilea modul.

Evenimentul va aduce în fața cursanților patru speak-eri: Florin Oprea - Associate DV Advisors & Editor Exchange Invest, Decebal Todăriță - PR Specialist, Ioan Aleman - Director General AS Financial Markets și Patrick L Young - Executive Director DV Advisors.

Cei interesați pot afla detalii despre tipuri de piețe și modul de organizare și funcționare al bursei, tipuri de instrumente și mod de funcționare, precum și modalități de tranzacționare la bursă.

Accesul este gratuit. Cursurile au loc în spațiul Universității ”Lucian Blaga”, Sala 17, la parterul clădirii din B-dul Victoriei, nr. 5-7.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus