Marţi,
31.01.2023
Ninsoare
Acum
-2°C

Interstar, locul 2 la prima ediţie a Memorialului “Stere Adamache”

Interstar, locul 2 la prima ediţie a Memorialului “Stere Adamache”

Grupa 2006 de la FC Interstar, antrenatӑ de Daniel Murӑșan, a terminat pe locul al doilea la prima ediţie dedicată în memoria fostului "stegar" Stere Adamache, care s-a desfăşurat la Braşov, în perioada 13-15 mai.

Interstaristii au câştigat cinci jocuri şi au pierdut unul, cel din finală mare, 0-2 cu FC Braşov. 5-0 cu Royall Făgăraş ,3-0 cu Cs Colţea Black, 9-0 cu CSO Cetate Râşnov,4-0 cu FC Braşov Galben în sferturi de finală şi 3-0 cu Colţea Braşov White în semifinală, sunt rezultatele înregistrate de jucӑtorii sibieni pânӑ în finală mare.

"Îi felicit pe jucători, s-au dăruit, au muncit mult şi au făcut un turneu bun. Am demonstrat că avem calitate. Mulţumesc în mod deosebit părinţilor copiilor , cei care au contribuit din plin la o nouă performanţă", a declarat Daniel Murӑșan. Mijlocaşul echipei Interstar Ştefan Vestemean a fost desemnat de organizatori că fiind jucătorul turneului, la categoria 2006.

Acesta se află la prima distincţie de acest fel. Pentru această reuşită, grupa 2006 a fost premiată de organizatori cu 12 mingi, iar Ștefi Vestemean cu o pereche de ghete de fotbal.

Lotul sibienilor a fost format din : Iustin Chirilă, Darius Stroia, Luca Stӑnese, Vali Drӑghescu, Andreas Birbic, Ianis Gândilӑ, Ștefan Vestemean, Robert Gliga, Dennis Berta, Vicenţiu Vlad și Vlad Cӑrpinișan.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus