Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
2°C

Carpatica Asig intră în faliment

Carpatica Asig intră în faliment

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară va decide mâine soarta societății de asigurări a milionarului sibian Ilie Carabulea, iar cea mai probabilă decizie este anunțul falimentului, scrie Profit.ro.

”Aproape sigur, Carpatica Asig va urma calea falimentului, în condițiile în care inclusiv un raport al Deloitte arată că varianta lichidării presupune costuri cu 150 de milioane de lei mai mici decât continuarea stării de rezoluție”, anunță sura citată.
De altfel, sursele Profit.ro spun că raportul furnizat membrilor consiliului de către specialiștii sectorului asigurări din ASF recomandă falimentul. Ședința Consiliului va avea loc mâine, de la ora 13:00.

foto

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/07/07/sediul-central-al-bancii-carpatica-fost-mutat-din-sibiu-langa-cismigiu/

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

ra

Acum 4 ani

Era timpul...urmeaza euroins
Raspunde

Micul Muci

Acum 4 ani

Aproape sigur,daca mi-e permisa citarea,asiguratilor la Carpatica Asig,spre deosebire de mine,nu li se filfiie,ba dimpotriva!Dl Dobre,va vad om citit:care-i treaba cu ''starea de rezolutie''?E de bine ori ba?Astia,zi sa-i zic,ai lu' Deloitte,is oameni de treaba,de pe la noi din sat?
Raspunde

alesb

Acum 4 ani

Dl Dobre, ca om de mass-media faceti o greseala (voita sau nu, asta nu pot afirma) imensa si impardonabila!!!! De ce la un articol despre Carpatica Asig atasati o poza cu Banca Carpatica?????????? Astept o revenire in acest sens ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus