Miercuri,
19.11.2025
Heavy Snow
Acum
2°C

Restaurantul Max angajează ospătari (P)

Restaurantul Max angajează ospătari (P)

Restaurantul Max, unul dintre cele mai rafinate localuri din Sibiu, își completează echipa. Dacă ești în căutarea unui serviciu dinamic, alături de profesioniști, iată ce îți oferim:

  • câștig lunar foarte atractiv
  • program cu până la 15 zile libere pe lună
  • un mediu select în care să interacționezi cu oamenii
  • experiența unui job în care îți poți valorifica abilitățile de comunicare, inclusiv într-o limbă străină.
Ce așteptăm de la tine?
  • să-ți placă ceea ce faci
  • să fii dornic(ă) să te dezvolți personal
  • să fii comunicativ(ă), amabil(ă) și zâmbito(a)r(re) :)
Hai în echipa Max și vei fi mai mult decât un ospătar obișnuit. Trimite-ți cv-ul, până pe 20 august, pe adresa [email protected]. Pentru orice detalii suplimentare, ne poți contacta la tel. 0730 001025.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Comentarii

6 comentarii

X

Acum 9 ani

Va stricați conceptul cu astfel de anunțuri.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 9 ani

Sunt sigura de existența multor ospătari profesionist ce-si doresc un mediu de munca select precum cel din reclama, asta in condițiile in care prețurile nu sunt de ici-colo, si-n consecință si "ciubucurile". Asta doar dacă asupra localului sau a administratorului nu planează unele suspiciuni....
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Rafinat?:)))) Cladirea da ! Localul nu, si tocmai din cauza cladirii ! Stiu, paradox ! Zambitoare? Aoleu :))) Oltencele (doar alea sunt chelnerite in Sb) le au cu zambitul doar la bluza see thru, fusta de 2 palme si bacsis gros pe masa :)) Totusi....suntem la De Toate pentru Toti?
Raspunde

Fost Client

Acum 9 ani

La Max e ca "La pomul laudat"... Totul arata bine mai putin calitatea preparatelor. Am comandat Muschi de Vita si am primit o bucata de carne tare care nu avea nimic in comun cu "muschiul de vita"
Raspunde

sorin g.

Acum 9 ani

si ce se "pap" acolo ? supa crema ... fix pix ...mai bine merg in alta parte si aleg bucataria romaneasca autentica...decat vrajeala...
Raspunde

mandatar

Acum 9 ani

ce nu face omul ca ziarist nu-i pot spune pentru o pita unsa.......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus