Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Teatrul ajunge în Hipodrom

Teatrul ajunge în Hipodrom

Proiectul ,,Teatrul din Cartier”, aflat la cea de-a doua ediție ajunge în Cartierul Hipodrom. Joi, 15 septembrie, de la ora 19, sibienii sunt invitați să ia parte la comedia ,,Orașul meu”. Inițiat de Asociația Culturală BIS, proiectul a debutat în Cartierul Trei Stejari, cu trei reprezentații care au strâns foarte mulți spectatori.

,,A început bine proiectul nostru. A început prea bine. Sute de oameni au venit în Grădina noastră să asiste la producțiile BIS Teatru. Nu ne-am așteptat să vină atât de mulți. Oameni de toate vârstele. Marele câștig este că am reușit să inventăm un spațiu cultural, social, în Cartierul Trei Stejari, în Grădina de pe Strada Ștefan cel Mare nr. 56. Oamenii vor să stea între copaci, pe iarbă, pe lemne, și să vadă teatru. Nu i-a alungat ploaia din ziua doi, iar după spectacolul “Născut în 90” discuțiile au durat o oră și 20 de minute, cât spectacolul. Sper să continuăm la fel de fertil și inspirat, să aducem la teatru și oamenii din cartierul Hipodrom. Spectacolele sunt bune. Startul a fost minunat”, a declarat Bogdan Sărătean, inițiator proiect.
Spectacolul ,,Orașul meu” prezintă istorii de viață ale protagoniștilor, care au copilărit în patru cartiere ale Sibiului. Totul e presărat cu momente de umor și cu muzică live. Reprezentația va avea loc la Colegiul Pedagogic ,,Andrei Șaguna” de pe Aleea Turnu Roșu, nr 2.

Pe 20 septembrie, în același loc și de la aceeași oră, va avea loc următoarea reprezentație din Cartierul Hipodrom ,,A fost doar un vis”. Programul complet al spectacolelor poate fi consultat aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cristian

Acum 7 ani

Sunteți minunați! Breack a leg!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus