Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Ce propune Teatrul Național ,,Radu Stanca” pentru luna octombrie. Biletele s-au pus în vânzare

Ce propune Teatrul Național ,,Radu Stanca” pentru luna octombrie. Biletele s-au pus în vânzare

Comedii, one man show-uri și spectacole de patrimoniu. Asta vor putea vedea spectatorii pe scena Teatrului Național ,,Radu Stanca” din Sibiu în luna octombrie. Biletele au fost puse deja în vânzare.

Octombrie vine cu două premiere, ,,Orb de mină” în regia lui Bogdan Sărățean și ,,Rezistaența” sub regia Ioanei B. Jucan, o co-producție a Teatrului Național „Radu Stanca” și a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

moroi_sebastian-marcovici

Și secția germană propune o gamă largă de spectacole. „Am angajat un ucigaş profesionist” / „Wie Feuere Ich Meinen Morder”, „Fata de mătase artificială” / „Das Kunstseidene Mädchen”, „Martiri” / „Märtyrer” și „Căprițo, ești sătulă?” / „Ziege, Bist Du Satt?” Programul complet al spectacolelor poate fi consultat aici.

,,Încurajăm spectatorii care nu sunt vorbitori de limba germană să participe la evenimentele prezentate în cadrul acestei secții. Toate spectacolele prezentate sunt cu traducere simultană în căști sau supratitrare astfel încât experiența petrecută la teatru să fie una cât mai plăcută.”, transmit organizatorii.
Accesul publicului la spectacole se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, precum și în rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe www.eventim.ro. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului, cu 30 de minute înainte de începere.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus