Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Incendiu la acoperişul unei clădiri dezafectate din incinta ”Balanţa” |  foto video

Incendiu la acoperişul unei clădiri dezafectate din incinta ”Balanţa” |  foto video

Acoperişul Halei unde funcționa atelierul de montaj al cântarelor Balanța a luat foc in această dimineață. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 250mp şi au ars mai multe materiale combustibile. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale  și au reuşit să stingă focul, fără să existe persoane rănite.

"Din cauza faptului că incendiul se manifesta pe o suprafață mare, existând pericolul extinderii acestuia la alte clădiri aflate în imediata vecinătate, la fața locului au fost trimise, în sprijin, alte două autospeciale de stins incendii", arată reprezentanții ISU Sibiu.

Incendiul a fost anunțat prin Serviciul unic de urgență 112, la ora 08.36. Incendiul, care a cuprins întregul acoperiș, a fost lichidat de către pompieri în limitele găsite, fără ca acesta să se extindă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectuarea unor lucrări de tăiere a metalului, fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

incendiu-balanta-pompieri-2 incendiu-balanta-pompieri-1 incendiu-balanta-pompieri-4 incendiu-balanta-pompieri-3

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1976

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus