Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Accident grav azi-noapte pe Magheranului. Un mort și doi răniți grav

Accident grav azi-noapte pe Magheranului. Un mort și doi răniți grav

Viteza foarte mare a făcut trei victime azi-noapte în Sibiu, în urma unui accident grav petrecut pe strada Magheranului, la intersecție cu strada Paris.

Tragicul eveniment rutier a avut loc după miezul nopții. Din cauza vitezei excesive, un conducător auto a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat într-un stâlp, de unde a fost proiectat într-o conductă de gaz.

”Șoferul, în vârstă de 40 de ani, a decedat în urma impactului foarte violent. Ceilalți doi pasageri din mașină au fost transportați de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu răni grave”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.
Foto: Info Trafic jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

21 comentarii

Votantul autosuspendat

Acum 7 ani

Codul Rutier: Art. 49. – (1) Limita maxima de viteza în localitati este de 50 km/h. - atat am avut de spus! Modul cum se circula este oglinda nivelului de civilizatie si constiinta a unui popor! Ma gandesc ca unii vor spune ca de vina e lipsa autostrazii din zona Magheranului! Nu a fost nici ghinion, nici soarta! ci gestul voit al unui individ de a se pune pe el si pe altii in pericol din motive ce tin mai mult de animalitatea noastra decat de omenie! bine ca s-a dus singur, fara sa devina si criminal post-mortem!
Raspunde

Bravo

Acum 7 ani

Felicitări pentru primul comentariu. Asa este...perfect adevărat
Raspunde

alex

Acum 7 ani

ai perfecta dreptate!
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Soferul era din Pauca, instalator, avea 30 ani, dreptul de conducere suspendat, rca expirat, toti 3 veneau de la bar. Cel aflat pe locul din dreapta nu avea mai nimic, injura de mama focului, cel aflat in spate are sanse de supraviețuire limitate, insa șoferul din pacate a murit la impact, masina s-a proptit in stalp exact in dreptul lui. Descarcerarea a durat pt fiecare pasager cateva minute bune, au avut probabil in jur de 100. Dumnezeu sa-l odihnească.
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

"șoferul din pacate" - sintagma "din pacate" nu isi are locul aici. Mai degraba: "am scapat de un cretin, care punea in pericol vietile celor din jurul lui" ...
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Am citit ca s-au montat limitatoare la cateva treceri pietonale. Sunt foarte multe locuri in oras unde sunt super necesare. Unul dintre ele la intersectia Kiev cu Paris unde accidentele sunt grave si au loc des, foarte des. Avem in acea intersectie o scoala cu 2 corpuri separate de strada kiev, avem o gradinita, iar pe partea cealalta avem un parc si 2 alimentare. Este plin de oameni si mai ales copii. Atentie mare, primaria va raspunde la urmatorul accident daca nu iau rapid masuri, am facut mai multe petitii si nimic. Semnul stop este acoperit pe Kiev de un copac plantat la 3m in fata, numai niste inconstienti puteau sa-l planteze acolo. Zilnic trec soferi pe kiev si nu opresc in interesctie, este horror cand ii vezi. Bilele in asfalt pe Kiev pot rezolva mare parte din probleme.
Raspunde

unu

Acum 7 ani

Pai da ca arhitecta sefa se ocupa de plantat cartofi.
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Desigur es trebuia să fie acolo şi să încerce micşoratea vitezei autoturismului .
Raspunde

@sibian

Acum 7 ani

ce mentalitate de sclav ai sibiene....eu as propune ca primaria sa interzica circulatia masinilor in oras asa sigur nu vor mai fi accidente - voi face o petitie ca strada Kiev sa devina pietonala, dar si asa poate intra unu ca tine cu masina pe ea si tot primaria e de vina...unde e un accident hop si 2-3 capete patrate care cer semafoare, limitatoare viteza sau alte chestii....pai tu crezi ca pe asta il oprea limitatorul de viteza sau semaforul? trebuie inceput cu educatie rutiera in scoli, cat mai multi politisti pe strazi si camere fixe si arsi la buzunare, doar asa se invata minte gibonii...
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Amice, te repezi degeaba. Am postat 2 comentarii, primu despre un inconstient care a comis-o, iar al doilea despre strada kiev colt cu paris. Eu locuiesc in zona, de cateva zeci de ani, in acea intersectie au fost zeci de accidente, grave multe dintre ele. Probabil lucrezi la primarie si te-ai atacat. Am facut petitii pt ca imediat dupa ce kiev a fost asfaltata au pus stalpul cu semnul de trecere pietoni la 2m in fata celui de stop. Primul fiind mai mare si patrat, il acopere pe cel de stop. Au venit si le-au pus apoi pe un singur stalp metalic. Tot acolo au plantat si copaci, tineri. Intre timp au crescut si la fel, semnele nu se mai vad. E o problema care tine de primarie si trebuie rezolvata, lasand la o parte pe cei inconstienti, bauti etc, care ar comite-o ca cel de aseara. Eu incerc sa fac ceva, sa indrept ceva ce merge indreptat, chem primaria si ofer niste solutii simple, taiat copac si montat limitator inainte de intersectie. Se vor reduce accidentele cu un procent f mare, cei mai multi trec ziua in amiaza mare ca prin branza, ca nu vad stopul, ca strada e ca pista de avion, lata, drepta, si mai putin bautii... Asta fac eu, am rezolvat cu semnele suprapuse si voi rezolva si cu copacul si limitatorul din asfalt. Tu ce faci? In afara ca jigesti ca idioti, fara sa cunosti intersectia si nr accidentelor grave de acolo, cateva chiar de curand, il ultimele luni. Faci ceva deci? Si legat de cum conduc eu, am permis de la 18 ani, am condus zilnic si f multi km, au trecut 20ani si nu am avut accident. Tu?
Raspunde

Pop

Acum 7 ani

LIMITATOARE DE VITEZA !!! In toata lumea asta exista asa ceva ! In Sibiu , nu !!! De ce ?! Ca suntem noi mai destepti ? Cumea , si in Bucuresti sunt foarte multe ! Daca sunt si soferi inconstienti si politie toleranta sau absenta , trebuie sa fim protejati in vreun fel .
Raspunde

@popp

Acum 7 ani

De ce nu un semafor cu buton, care ar fluidiza traficul în condițiile în care trece un pieton pe oră și nu l-ar gâtui ca un limitator de viteza mai ales că in Sibiu se circulă prost? Si ce treaba are Sibiul cu Bucureștiul, nu există nici cea mai mică asemănare poate doar ca se vorbește limba română. Sa înțeleg că te simți protejat de un limitator de viteză, atunci ai o părere bună despre soferi, însă îți recomand să te asiguri tu, nimic nu te apără de un sofer inconștient si grăbit.
Raspunde

alex

Acum 7 ani

Problema e mai complexa deoarece 1. Politia e putina si aia care e doarme 2. Amenzile rutiere sunt o gluma pana nu se lasa cu confiscarea masinii si parnaie degeaba faci 15 puncte sau 1000 de puncte 3. Primaria in marea ei parte e doar un aparat urias de tocat bani fara nici o utilitate pt comunitate - se atribuie contractul la pretenari se iau spagutele aferente si nu mai intreaba nimeni care e pretul real ? daca s-a facut ceva sau daca e conform ? daca era necesar etc 4. Gradul de prostie si incultura la romani atinge cote biblice Solutia la astea sa speram ca ne anexeaza ungurii, ca ne ocupa rusii sau ne salveaza americani numa mama Omida poate sti.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, aveți dreptate. Macar in parte. Da, problema e complexa....Mai mult chiar decât complexa. Cu certitudine un lucru rămâne de stabilit: poliția e putina sau chiar e"putina"?.... Despre mama Omida, cine poate știi? Ca cu "biblia" ati nimerit-o....
Raspunde

unu

Acum 7 ani

Sibianul are dreptate Si mai sunt si alte zone in oras unde trebuie limitatoare.
Raspunde

unu

Acum 7 ani

Da. Adevarat arhitecta sefa trebuia sa fie acolo si sa incerce micsorarea vitezei tinand niste poze cu fata lu Alzara cel care le stie pe toate si ne ajuta foarte eficient cu comentarii inutile la fel ca plantatoarea de cartofi sus mentionata.
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Asa este, in Bucuresti sunt foarte multe limitatoare, oras mare, trafic urias, blocaje, insa sa nu uitam ca si Sibiul este in top ca numar de masini pe cap de locuitori, chiar daca e un oras destul de mic. Sunt de acord si cu cel care m-a contrariat legat de Kiev cu Paris, adica orice masura care sa civilizeze conducatorii din Ro este o uriasa necesitate, fie ca vorbim de legislatie si de permise luate pe viata la cei care conduc bauti, amenzi aspre, educatie rutiera in scoala si multe alte aspecte pe care nu trebuie sa le inventam noi ci doar sa aplicam ceea ce in tari civilizate (Japonia, tari nordice etc) se aplica si au un succes urias. Sigur ca necesita timp, dar vor fi salvate multe vieti. Ma repet, haideti fiecare sa incercam sa facem ceva si nu doar sa postam pe internet. Directia Tehnica a primariei Sibiu are un sef, din cate stiu dl.Dragan, tel.0269/208.885, rolul acestui compartiment este printre altele sa rezolve anumire situatii rutiere care se pot transforma in tragedii.
Raspunde

Andr3i

Acum 7 ani

Din păcate problemele legate de trafic se rezolva de multe ori din birou sau cel puțin așa am impresia. Cred că sunt utile si limitatoarele, dar cred că ar fi si mai utile semafoarele, mai ales că în România fiecare are impresia că strada e a lui, aici intră și șoferii și pietonii.
Raspunde

radu

Acum 7 ani

Mor de ras când văd că voi comparați românii cu alții din țări civilizate. Pai tocmai componenta umană face diferența, probabil dacă în Sibiu ar fi doar japonezi nu ar fi probleme. Deci diferența e făcută de educație și aici nu poate fi decât vina tuturor românilor că nu vrem să ne ridicăm standardele de viață.
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Eu am zis de japonezi si altii, ca exemple bune. Ei au inventat niste lucruri care functioneaza. Nu mai este cazul sa le inventam si noi, ci mai bine sa incepem sa le aplicam, sa le luam ca model. Ca ne cam dam destepti cam mult in Ro (vezi politicienii patriei, cu tot felu de idei...). Sigur ca nu suntem japonezi si probabil nu vom fi niciodata, ca si grad de civilizatie si abordare a vietii. Dar daca vrem sa ne ridicam standardele de viara, asa cum zici, si facem un efort, atunci macar copiii nostri pot avea in Ro o viata mai ok decat noi. De murit si japonezii si noi, tot asa murim la un moment dat, insa e pacat ca murim cu zile in tara noastra, indiferent ca vorbim de pacienti plimbati intre spitale, de lipsa medicamentelor, de bacteriile ucigase din majoritatea spitalelor, de sosele neamenajate si lipsa autostrazilor, coruptie in general.... Copilul de pe Magheranului a murit acolo acum cateva saptamani pe trecerea de pietoni. Voi ce alegeti, daca s-ar putea, intre viata lui si a pune semafoare sau bile in asfalt in fata celor 2 treceri de pietoni de pe Megheranului colt cu Campului ??? Ce ati alege deci? Suta la suta daca era acolo semafor, sau macar limitatoarele de viteza, copilul azi era la scoala intr-o zi normala de luni in clasa a doua. Abordati mai bine problemele asa, pragmatic, pe stil japonez, sau nemtesc sau cum vreti, si lasati deoparte caterinca, arogantele si pe "nu" pus in fata la orice. Macar pentru copiii nostri, sa ramana in tara si sa traiasca o viata mai civilizata...
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Titlul corect acum este... 2 morti si un ranit... Dumnezeu sa-i odihnească.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus