Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

Aproximativ 1000 de persoane și-au căutat un job la Career Expo

Aproximativ 1000 de persoane și-au căutat un job la Career Expo

Aproximativ 1000 de persoane, aflate în căutarea unui loc de muncă, au participat la prima ediție a târgului de joburi Career Expo. Evenimentul, organizat de clubul Rotaract Sibiu, a avut loc,  în perioada 25-26 octombrie, în holul Facultății de Inginerie, și a reunit peste 14 companii de top din Sibiu.

Timp de două zile, studenți și nu numai, au răspuns pozitiv invitației membrilor clubului Rotaract de a intra în contact cu cei care le pot oferi oportunitatea unui nou job. Studenții mai hotărâți au venit direct să își lase un CV, dar și să studieze puțin piața pentru a vedea ce oportunități au după terminarea studiilor.

targ-de-joburi-career-expo

„Am întâlnit foarte multe joburi interesante la Career Expo. Acum știu că am de unde să aleg când termin facultatea. Mi-a plăcut modul de prezentare al fiecărei firme în parte”, spune Marius, student la Inginerie .
Companiile și-au prezentat ofertele și au discutat cu potențialii viitori angajați. Reprezentanții firmelor s-au arătat mulțumiți de această experiență, pentru unii fiind chiar prima dată când participă la un asemenea eveniment.
“Career Expo a fost o experiență nouă pentru noi, dar totodată interesantă și benefică, unde am întâlnit potențiali colegi, dar și firme consacrate din domeniul IT și nu numai. În compania noastră avem momentan mai multe posturi disponibile în domeniul IT, mai exact programare WEB <<PHP și Java>>, iar studenții de la Facultatea de Inginerie sunt exact target-ul spre care noi țintim”, spune Octavian Popa, manager Sprintsoft.
Sub sloganul “Career Expo-ai de unde alege!”, evenimentul a avut ca scop crearea unui cadru distins pentru profesioniștii și studenții aflați în căutarea unui loc de muncă.

career-expo-docxddd

“Pentru Sibiu,  ideea de târg de job-uri nu a fost o premieră, însă pentru noi ca şi asociaţie a fost un <<tărâm nou>> pe care am păşit cu emoţii, dar hotărâţi. Acum, după două zile de Career Expo, după multă forfotă în holul facultăţii, după multă implicare şi entuziasm, putem spune că acest proiect şi-a atins scopul de a creea mediul potrivit  în care persoanele care îşi caută un loc de muncă să aibă ocazia să intre în contact cu cei care le pot oferi aceste oportunităţi, declarându-ne mulţumiţi, acesta fiind încă un proiect realizat pentru comunitate. Mulţumesc pe această cale partenerilor şi colaboratorilor implicaţi în acest eveniment”, a declarat  Alexandra Iulia Văcaru, președintele clubului Rotaract Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus