Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
23°C

temPERSO a deschis birou la Sibiu

temPERSO a deschis birou la Sibiu

Una dintre cele mai importante companii din sudul Germaniei, specializată în recrutarea și leasingul de personal, funcționează acum și în Sibiu.

temPERSO este o companie germană de resurse umane cu o experiență de zece ani pe piața muncii în sudul Germaniei, unde are 11 filiale și peste 1000 de angajați. temPERSO colaborează cu câteva sute de companii, majoritatea multinaționale sau companii de prestigiu precum: VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken, Ebmpapst, KNAUFriessler, SIGLOCH Gruppe, Airbus, DATA MODUL sau Stahl, printre multe altele.

Începând cu anul acesta temPERSO și-a extins activitatea inaugurând un birou pe Calea Dumbrăvii, nr. 58.

”Activitatea companiei noastre s-a axat pe zona Heilbronn-Franken din sudul Germaniei pentru a putea fi cât mai eficienți și pentru a putea oferi servicii de înaltă calitate clienților noștri. Am venit la Sibiu tocmai pentru a ajuta clienții noștri din Germania și nu numai. Vrem să ne eficientizăm și mai mult activitatea și să lucrăm cu toate companiile. Acest pas este unul logic din punctul nostru de vedere deoarece multe dintre firmele cu care lucram în Germania s-au mutat în zona Sibiului. Ne-am dorit în mod special să deschidem un birou la Sibiu și nu în altă parte. Decizia a fost și una afectivă, Sibiul fiind orașul meu natal”, a declarat Jürgen Schenn, administrator temPERSO SRL.
temPERSO este specializată în oferirea de soluții pentru toate problemele legate de gestionarea personalului și își propune să devină un partener de încredere al marilor companii care activează în Sibiu. Firma aduce la Sibiu experiența din Germania, know-how, seriozitate și siguranță.
”Noi suntem în permanentă legătură cu clienții noștri și știm întotdeauna din timp unde, cine și ce fel de oameni are nevoie, și bineînțeles în ce domenii. Prin sistemul de leasing de personal putem oferi clienților noștri continuitate pe piața muncii, atât firmelor cât și persoanelor care se angajează la noi. temPERSO poate recruta și angaja oamenii de care aveți nevoie și îi poate plasa în compania dumneavoastră direct pe pozițiile necesare, pe durata de timp utilă. În același timp, noi suntem responsabili pentru tot ceea ce înseamnă probleme legale, acte, administrarea și procesul de plată al angajaților”, a mai declarat Jürgen Schenn, administrator temPERSO SRL.
Principalele beneficii ale companiilor sunt eliminarea efortului de recrutare a personalului, acoperirea vârfurilor de activitate și eliminarea riscurilor. Nu în ultimul rând, există avantajul unor costuri fixe și predictibile. TemPERSO face toate aceste lucruri într-un timp foarte scurt.
”Clientul se poate concentra astfel pe activitatea sa de bază, optimizând în acest fel costurile”, explică Jürgen Schenn.
Activitatea este una dedicată în nevoilor de personal ale companiilor. Prin urmare, în funcție de acestea temPERSO poate deschide birouri noi în puncte strategice din țară, tocmai pentru a veni în întâmpinarea clienților, pentru a asigura servicii eficiente și de calitate.

schenn-jurgen-temperso-2

În același timp, în Sibiu temPERSO angajează o gamă largă de muncitori, de la cei necalificați până la electricieni, mecanici, sudori, dar și ingineri sau manageri. Celor interesați din județul Sibiu le poate oferi locuri de muncă sigure, în varii domenii de activitate. Toți cei selectați sunt angajați direcți ai temPERSO și se caută inclusiv persoane fără experiență. temPERSO oferă astfel un job stabil.

Date de contact:

temPERSO PERSONAL LEASING S.R.L

Calea Dumbaravii | Nr. 58 | Sibiu

Tel.: 0369 560 327

www.temperso.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Gigi Nebunu'

Acum 7 ani

gringo nici site nu aveti ,wtf???
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, "închiriați" si cu ora sau numai pe"proiect"?....
Raspunde

Alfred

Acum 7 ani

Tarziu ai ajuns acasa la Sibiu stimate domn! ..poate prea tarziu pentru acest business!
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Nu credeti ca ar fi trebuit sa puneti un "(P)" in titlu?
Raspunde

quanki

Acum 7 ani

cica e scris " De Advertorial"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus