Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

Atenție, capcană! Fără fire pe cer, dar cu gropi pe trotuar

Atenție, capcană! Fără fire pe cer, dar cu gropi pe trotuar

Un sibian ne-a semnalat că pe trotuarul de lângă sensul giratoriu de la ”Cireșica” se află o groapă extrem de periculoasă, mai ales seara. ”Vinerea trecută au lucrat la cabluri, stâlpul de beton a fost de destul de mult timp scos. L-au demolat total și au lăsat capcana... Groapa așteaptă întunericul și nu e nici un semn. Pe acolo trec zilnic sute de oameni”, anunță sibianul.

Groapa semnalată de sibian se află pe Calea Cisnădiei și a fost lăsată în urma lucrărilor de îngropare a rețelei de cablaj a municipiului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

rosu

Acum 5 ani

"...se află o groapă extrem de periculoasă, mai ales seara." Mi-aminteste de un vechi banc sec: -Sti asemanarea dintr-o gaina? - ... nu. -Are amandoua picioarele paralele, mai ales stangul.
Raspunde

dac

Acum 5 ani

calea dumbravii? poate calea cisnadiei sau mai bine zis la intrarea pe rahovei... iar in ultimii ani nu tin minte sa fi fost vreun stalp acolo in mijlocul trotuarului...
Raspunde

anton corzac

Acum 5 ani

buna dimineata gaura este la coltul rahovei cu calei cisnadie, lange spalatorie
Raspunde

Soso

Acum 5 ani

Am sesizat Primaria Sibiu, acum o saptamana! Cazul nu este singular!!! Nu iau masuri! In capatul celalalt Claea cisnadiei (cu intrarea din Bulevardul Mihai Viteazul) este la fel! Alta groapa pe trotuar!
Raspunde

Gheo

Acum 5 ani

E articol sau ghicitoare? :))))
Raspunde

Paul

Acum 5 ani

Felicitari tutor celor care, orbiti de simpla apartenenta la FDGR, au votat minunata dna Fodor... Asa-i sibianu. Vede doar in fata, intr-un orizont foarte foarte ingust...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus