Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
8°C

1940. O zi pe săptămână se mănâncă mămăligă

1940. O zi pe săptămână se mănâncă mămăligă

24 noiembrie

1934: Concurs de vitrine organizat de către Camera de Comerț și Industrie. S-au înființat și la Sibiu ghișee unde se pot subscrie la împrumutul de înzestrare a țării.

1940: O zi pe săptămână se va mânca mămăligă.

1944: Primarul Sever Pop se întâlnește cu ziariștii sibieni.

1946: Se distribuie noile cartele de alimente

1977: Oamenii muncii din industria județului au realizat planul producției industriale pe 11 luni.

1993: Se desfășoară „Zilele Bibliotecii Astra”.

2000: Senatul Universității „Lucian Blaga” a găzduit decernarea titlului de Doctor Honoris Causa, vicepreședintele Academiei Române, acad. Florin-Gheorghe Filip, personalitatea științifică de prestigiu internațional.

2005: A încetat din viață Alexandru Jura (54 de ani) fost director la Raiffeisen Banck, sucursala Sibiu.

2006: A fost inaugurat la Sibiu, în Zona de Vest, cel mai mare depozit de produse siderurgice din România, investiție de peste 3 milioane de euro realizată de concernul austriac Ambient Stahlhandel, în parteneriat cu firma sibiană Ambient.

2007: La referendumul pentru vot uninominal, au spus DA-89,2%. După ce la referendumul pentru demiterea președintelui României, Sibiul s-a aflat în fruntea clasamentului la prezența la vot, astăzi sibienii nu s-au înghesuit la vot. (locul 33 de țară.)

Sursa: ,,O altă cronică a Sibiului – Hermannstadt”, Ion Mariș

Sursa foto

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, in 1940 poate, nu te contrazic, da' azi nu stiu cine se mai încumeta, c-a fost inclusă de CIA in categoria "explozibililor deosebit de periculoși" !....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus