Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

ACTUALIZARE FOTO Accident pe autostradă. A intrat în spatele unui TIR

ACTUALIZARE FOTO Accident pe autostradă. A intrat în spatele unui TIR

Autostrada a fost blocată total azi-noapte, pe sensul Alba-Sibiu, din cauza unui accident petrecut în zona localității Apoldu.

Din primele informații, șoferul unei mașini nu a păstrat distanța de siguranță față de autocamionul care circula în fața sa. Mașina s-a izbit de TIR, iar șoferul a rămas încarcerat. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru ca bărbatul de 39 de ani, din Mediaș, să fie scos din mașină. Acest a fost găsit în comă.

Potrivit ISU Sibiu, cinci persoane au fost ranite (un bărbat și patru femei). Bărbatul descarcerat era în stare comatoasaă și a fost intubat, iar femeile au fost ranite ușor.

ACTUALIZARE - Un utilizator Info Trafic a filmat scena accidentului de azi-noapte, de pe autostradă. În imagini se vede cum mașina a intrat din plin în remorca TIR-ului, fiind lovită puternic mai ales în partea stângă.

img_4293 img_4294

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus